Vitor Pereira, Caner Erkin'in üzerini çizdi

Düzenleyen:
Vitor Pereira, Caner Erkin'in üzerini çizdi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Caner Erkin'in özrüne rağmen kapıları kapattı. Aziz Yıldırım, milli futbolcuyu Mayıs sonunda yollayacak.

Sezon başından bu yana yeni takım olmanın sancılarını çeken, saha dışında birçok sorunla mücadele ettiği için hedeflerinden tek tek uzaklaşan Fenerbahçe'de son krizin mimarı Caner Erkin'in üzeri çizildi.

"BU İŞİ UZATMAYIN"

Galatasaray derbisinden önce 11'de olmadığı öğrenince önce teknik direktör Vitor Pereira'yla tartışan ardından da tesisleri terk eden milli futbolcu o günden beri takımla çalışamıyordu. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan yıldızın takıma geri dönmesi beklense de Portekizli hoca oyunu Caner'i süresiz kadro dışı bırakmaktan yana kullandı. Başarılı sol bekin affına sıcak bakmayan teknik patron, bu işin daha fazla uzamasını istemiyor.

MAYIS SONU YOLCU

Yönetim de sosyal medya aracılığıyla sarı-lacivertli camiadan özür dileyen Caner konusunda Vitor Pereira'yla aynı fikirde. Yani bir mucize olmazsa milli yıldızın kontratını yenilemeyecek olan başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları, Mayıs sonunda Caner'le yolları ayıracak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...