Yıldırım resti çekti: 'O paraya Robin van Persie'yi veririm'

Düzenleyen:
Yıldırım resti çekti: 'O paraya Robin van Persie'yi veririm'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Serdar Aziz için 7.5 milyon Euro isteyen Bursaspor Başkanı Ali Ay'a, "O parası sen bana ver, ben sana Robin van Persie'yi vereyim." dedi.

Sezon sonunda Bruno Alves ile yolları ayıracak olan Fenerbahçe, bu oyuncunun yerine düşündüğü Serdar Aziz'de beklenen adımı attı. Bursasporlu stoper için bizzat başkan Aziz Yıldırım devreye girdi. Bursaspor Başkanı Ali Ay'ı telefonla arayan Yıldırım, kısa bir sohbetin ardından konuya girerek Serdar Aziz'e talip olduklarını söyledi. Yıldırım 25 yaşındaki futbolcuya karşılık, Bursaspor'da kiralık oynayan Miroslav Stoch'un yanı sıra Gaziantep'e kiralık verilen Hakan Çinemre ve yine Sivasspor'da kiralık olarak forma giyen Beykan Şimşek'i önerdi.

"F.BAHÇE'DEN BAŞKASINA GİTMEZ"

Fotomaç'ın haberine göre; Ali Ay, "Serdar Aziz'i satmak istemiyoruz eğer satarsak da takasla değil sadece peşin parayla olur" dedi. Bunun üzerine Yıldırım, fiyat sordu, Ay "7.5 milyon Euro" cevabını verdi. Bu rakamı fazla bulan Aziz Yıldırım "O parayı bana ver, ben sana Van Persie'yi vereyim" dedi ve görüşme sona erdi. Yıldırım'ın geçen sezon Ozan Tufan'da yaptığı gibi Serdar Aziz için de "bekleme" taktiğini uygulamaya karar verdiği belirtildi. Aziz Yıldırım'ın yakın çevresine "Türkiye'de Serdar'ı alacak takım varsa o da Fenerbahçe'dir" dediği gelen bilgiler arasında...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...