Fenerbahçe yeni Caner'i buldu

Düzenleyen:
Fenerbahçe yeni Caner'i buldu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Caner Erkin'in kadro dışı kalmasının ardından gelecek sezon için Çaykur Rizespor'da forma giyen Eren Albayrak'ta karar kıldı.

Fenerbahçe bir yandan şampiyonluğu kovalıyor, diğer yandan da gelecek sezonun transfer operasyonu için geri sayımı sürdürüyor.

Sarı- Lacivertliler'de büyük operasyon, hafta başında başlıyor. Başkan Aziz Yıldırım, "Trabzonspor maçı sonrası sözleşmesi bitecek oyuncularla görüşeceğiz" dese de harekat sadece Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Caner ile sınırlı kalmayacak. Kanarya, dış transferde de bombaları sezon bitmeden patlatmak için düğmeye basacak.

Fenerbahçe yeni Caner'i buldu

SON TEKLİFLER YAPILACAK

Adı birçok takımla anılan 3 yıldıza Fenerbahçe Yönetimi de kendi teklifini yapacak, kısa zamanda geri dönüş beklendiği aktarılacak. Dış transferdeki isimler de uzun süredir gündemde olan oyuncular. Devre arasında da görüşülen Feghouli'nin Valencia ile sözleşmesi bitiyor. Kanarya, futbolcuya en iyi şartları sunarak fark oluşturma arzusunda.

EREN TURNUVA ÖNCESİ

Feghouli olsa bile bir kanat oyuncusu daha almakta kararlı yönetimin listesinde Partizan'ın 19 yaşındaki Cezayirli oyuncusu Zivkovic ilk sırada. Ve iç piyasa... Eren Derdiyok için Kasımpaşa'ya teklif yapılacak. Hedef; 2016'ya gitmesi kesin görülen deneyimli forvetin işini turnuva öncesi bitirmek.

Fenerbahçe yeni Caner'i buldu

HEDEF NOKTA ATIŞI

Alves, Kadlec ve Ba'yı göndermeyi düşünen Sarı-Lacivertliler, Bursa'nın milli stoperi Serdar Aziz ile nokta atışı yapmak istiyor. Timsahlar'ın, "Değerini bulan oyuncumuzu satarız" mesajı Fenerbahçe'nin iştahını kabarttı. O teklif, sezon bitmeden yapılacak.

Caner'e de alternatif arayan Fenerbahçe, Çaykur Rize'de bu sezon harikalar yaratan Eren Albayrak'ta karar kıldı. Önce 24 yaşındaki oyuncu için girişimlerde bulunulacak, olmazsa değişik isimler masaya yatırılacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...