HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Büyük umutlarla geldi, Galatasaray biletini kesti

Düzenleyen: /
Büyük umutlarla geldi, Galatasaray biletini kesti
Galatasaray, Transfer, , Haber

SPOR Haberleri

Galatasaray'a sezon başı Felipe Melo'nun boşluğunu doldurması için transfer edilen Jose Rodriguez ile yollar ayrılıyor. Yönetim genç futbolcuya 'kulüp bul' dedi.

Kötü geçen sezon nedeniyle gelecek senenin planlamasına şimdiden başlayan Galatasaray yönetimi, İspanyol futbolcu Jose Rodriguez'in menajerine 'kulüp bulması' için haber gönderildi.

GEREKİRSE KİRALIK GÖNDERİLECEK

Sezon başında bonservis bedeli ödemeden transfer edilen 20 yaşındaki Jose Rodriguez, gerekirse başka bir takıma satın alma opsiyonuyla kiralık gönderilecek.

Büyük umutlarla geldi, Galatasaray biletini kesti

BÜYÜK UMUTLARLA KAP'A BİLDİRMİŞTİ

31 Temmuz 2015 tarihinde imza atan Jose Rodriguez'in sözleşme şartları KAP'a böyle bildirilmişti:

" Profesyonel futbolcu Jose Rodriguez Martinez ve kulübü Real Madrid CF ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne bonservis ücreti ödenmeyecek, ilk 11 de oynadığı her 30 resmi müsabaka için eski kulübüne en fazla 4 sefere mahsus olmak üzere 250.000 EUR ödenecektir. Ayrıca, eski kulübünün oyuncuyu 2017-2018 futbol sezonunun sonunda 10.000.000 EUR karşılığında geri alma opsiyonu bulunmaktadır ve oyuncu 30 Haziran 2018 tarihine kadar başka bir kulübe transfer edilirse Galatasaray ilgili transfer bedelinin %30'unu oyuncunun eski kulübüne ödeyecektir. Oyuncunun kendisiyle ise 4 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

2015-2019 sezonu için : 800.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...