Aziz Yıldırım: Size güveniyorum

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım: Size güveniyorum

SPOR Haberleri

Van Persie ve Nani ile özel olarak görüşen F.Bahçe Başkanı, “Tribünlere kulak asmayın. Bugün ıslıklayanlar yarın alkışlar” sözleriyle moral verdi

M.EMİN ULUÇ

Kritik Trabzon deplasmanı öncesi Başkan Aziz Yıldırım takımı toparlamak için yine kolları sıvadı. Mersin karşılaşmasında sarı-lacivertli taraftarların tepkisine maruz kalan Robin van Persie ve Luis Nani'yle görüşen Yıldırım, "Bugün size tepki gösterenler, yarın sizi alkışlayacak olanlar. Yeter ki siz işinizi iyi yapın" dedi. Yıldırım, "Kulaklarınızı tıkayın ve sahaya konsantre olun. Önümüzdeki maçlarda takımı zafere taşıyın. Ben size güveniyorum" sözleriyle lejyonerlere moral aşıladı. Yıldırım, "Şimdi birlik olma zamanı" diyerek de takıma kırgınlıklara son verin mesajı yolladı.
Kaptanlar söz aldı
Başkanın net ifadesi üzerine kaptanlar da arkadaşlarını toplayarak bir konuşma yaptı. Trabzon maçının camia için önemini hatırlatan Volkan Demirel, "Ben şampiyonluk inancımı koruyorum. Beşiktaş'ın hata yapacağına inanıyorum. Bize düşen önümüzdeki 5 haftayı da galibiyetle kapatmak" dedi. Gökhan Gönül de, "Fenerbahçe'ye yakışır şekilde mücadele etmeye mecburuz. Kalan maçlarımızı kazanmaktan başka çaremiz yok. Şampiyonluk için son düdüğe kadar savaşacağız" ifadesini kullandı. Futbolcular hep birlikte galibiyet yemini etti.
Sakin ve disiplinli
Öte yandan Teknik Direktör Vitor Pereira da yaptığı maç toplantısında erken gol vurgusunda bulundu. "Maçın başında bulacağımız bir gol bizi rahatlatacaktır" diyen Portekizli, "Son vuruşlarda çok dikkatli olmalı ve yakaladığımız fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz" dedi. Oyuncularından sakin olmalarını isteyen tecrübeli çalıştırıcı, "Üzerinizdeki baskıyı anlıyorum. Ancak şampiyonluk hedefi için sinirlerimize hakim olmalıyız. Önümüzdeki 5 maçta takımda cezalı istemiyorum. Sabır ve disiplin bizi zirveye taşıyacaktır" ifadelerini kullandı.

Sadece F.Bahçe'yi değil Türkiye'yi hedef aldılar
Fenerbahçe yönetimi, Çağlayan Adliyesi önünde toplanan yüzlerce taraftarla birlikte '3 Temmuz Süreci' ile ilgili basın açıklaması yaptı. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, "F.Bahçe şike yapmadı" dedi ve paralel yapının sadece F.Bahçe'yi değil Türkiye'yi ele geçirmeye çalıştığını söyledi. Başkan Aziz Yıldırım ise, "Bu ülkede cumhuriyetin ve Atatürk ilkelerinin devam etmesi için hep beraber çalışacağız. Türkiye'nin büyüklüğünü kumpas davalarında bizi yalnız bırakmayarak gösterdiniz. Türkiye Cumhuriyeti'nin bu mücadelesinde ve devletin alacağı kararda, hep birlikte aynı yolda yürüyeceğimizi burada beyan ediyorum" diye konuştu.

Sıra sende Aydınlar

Fenerbahçe camiası Mehmet Ali Aydınlar’dan verdiği sözü tutmasını bekliyor. 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe’ye kumpas kurulduğunun ortaya çıkmasının ardından, sarı-lacivertliler, “Fenerbahçe aklansın 45 milyon avroyu cebimden öderim” diyen TFF eski başkanının gereğini yapmasını istiyor. 

Volkan rekor peşinde
Fenerbahçe, Trabzon deplasmanından gol yemeden dönerse Volkan Demirel kariyer rekoru kırmış olacak. Bu sezon 15 maçta kalesini gole kapatarak kendi rekorunu egale eden milli kaleci, son 8 maçta Fenerbahçe’ye gol atamayan Trabzonspor karşısında rekor için mücadele edecek.
Fernandao’ya ikaz
Vitor Pereira, Mersin İY maçında yakaladığı net fırsatları cömertçe harcayan Fernandao’yu sert bir dille uyardı. Pereira, “Artık en ufak bir hataya bile tahammülüm yok. Son vuruşlarda daha dikkatli olmalısın. Ayrıca top rakipteyken de baskı yapmak zorundasın.” ikazı yaptı.
Şen göz kamaştırıyor
Sezonun ilk yarısında sakatlık nedeniyle fazla forma şansı bulamayan Volkan Şen, düzenli oynamaya başlayınca coştu. Sezonun iki yarısında 4 gol, 2 asistle dikkatleri üzerine çeken Volkan, “Oynadıkça açıklan bir oyuncuyum. Gol atmak da ekstra moral veriyor. Ama önemli olan takımın kazanması” dedi.
135 milyon liralık fon
Fenerbahçe Kulübü, tahsisli sermaye artırımından 135 milyon lira fon sağlandığını ve bu paranın borç ödemesinde kullanıldığını açıkladı. Buna göre paranın 103 milyon lirası 2016 vadeli tahvil anapara ve faiz ödemesi için, 20.5 milyon lirası da futbolcuların ücret ve prim ödemelerine kullanıldı. 

 

 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...