Müthiş iddia! Gökhan Gönül Beşiktaş'la anlaştı

Düzenleyen:
Müthiş iddia! Gökhan Gönül Beşiktaş'la anlaştı

SPOR Haberleri

Futbol kulislerine bomba gibi düşen iddiaya göre Fenerbahçeli Gökhan Gönül, Beşiktaş ile prensipte anlaştı. Siyah beyazlılar transferi açıklamak için Galatasaray maçını bekliyor.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Gökhan Gönül hakkında müthiş bir iddia ortaya atıldı. 9 yıldır sarı lacivertli forma giyen tecrübeli futbolcunun Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Siyah beyazlıların bu transferi açıklamak için Galatasaray maçını beklediği ifade edildi.

ŞENER ÖZBAYRAKLI DA ŞARTLI GELMİŞ
Fenerbahçe'nin geçen sezon Bursaspor'dan aldığı Şener Özbayraklı'nın da transfer görüşmeleri sırasında, "Sizde Gökhan Gönül var. Onun arkasında yedek bekleyeceksem gelmeyeyim. Sürekli oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum" dediği, sarı lacivertli yöneticilerin ise, "Bir sezon idare et, Gökhan'ın sözleşmesi bitiyor. Ondan sonra kendisiyle mukavele yapmayacağız" cevabını verdiği belirtildi.

ALBAYRAK: GÖKHAN VE MEHMET TOPAL'I KİM İSTEMEZ
Hatırlanacağı üzere Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, geçtiğimiz günlerde Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'la ilgilendikleri yönündeki iddialar üzerine, "Bu oyuncuları kim kadrosunda görmek istemez" açıklamasını yapmıştı.

A Milli Takım'da da forma giyen Gökhan Gönül, 24 maçta görev alırken, 1 gol attı, 4 de asist yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...