Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tolga Zengin yine takımını yaktı

Tolga Zengin yine takımını yaktı

SPOR Haberleri

Şampiyonluk yolunda Akhisar Belediyespor'la deplasmanda 3-3 berabere kalan Beşiktaş'ta kaleci Tolga Zengin'in hataları maça damgasını vurdu.

Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Beşiktaş, 3 gol attığı Akhisar deplasmanında sahadan 1 puanla ayrıldı. Kaleci Tolga Zengin yaptığı hatalı çıkışlarla adeta takımını yakan isim oldu.  Daha önce Avrupa Kupaları'ndaki Clubbe Brugge maçında kalesinden çıkmadığı için eleştirilen Tolga bu kez hatalı çıkışlarıyla siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

 Kartal etkili hücum gücüyle 2 kez öne geçtiği maçta 78. dakikada Tolga Zengin'in inanılmaz hatası sonrası 3-2 geriye düştü. Savunmanın arkasına sarkan Rodallega'ya atılan topu uzaklaştırmak için kalesinden çıkan Tolga Zengin, topu ayağından kaçırınca, Kolombiyalı golcü 3. kez topu Beşiktaş ağlarıyla buluştu ve Akhisar maçta ilk kez öne geçti.

MAÇ SONUNDA BÜYÜK PROTESTO VARDI

 Mücadelenin 89. dakikasında ise İsmail'in geri pasında kalesini boşaltan Tolga topu Akhisarlı oyuncuya attı. Boş kalede topu önünde bulan Soner'in vuruşunda top direğe değil de ağlarla buluşmuş olsa Beşiktaş sahadan eli boş dönecekti. 90+1. dakikada Cenk Tosun siyah-beyazlılara hayat verirken karşılaşma sonu Tolga Zengin ve Alexis Delgado'ya büyük protesto vardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...