Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe geçen sene yaşanan silahlı saldırı nedeniyle gergin

Düzenleyen:
Fenerbahçe geçen sene yaşanan silahlı saldırı nedeniyle gergin

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertlilerde özellikle yabancı oyuncular Trabzonspor maçı öncesi büyük tedirginlik yaşıyor

Şampiyonluk yolunda son kozlarını oynayan Fenerbahçe, Trabzon deplasmanına tedirgin gitti. İki takım arasında 3 Temmuz sürecinden bu yana hiç düşmeyen tansiyon bir yana, geçen sezon Rize dönüşü Sürmene'de yaşanan silahlı saldırı olayı da sarı-lacivertli oyuncularda endişeye neden oluyor. Alarma geçen emniyet güçleri Fenerbahçe kafilesi için devlet büyüklerine uygulanan güvenlik protokolünü devreye sokmuş olsa da, oyuncuların huzursuzluğu devam ediyor. Yerli futbolcular, silahlı saldırının faillerinin hâlâ yakalanmamış olmasından dolayı rahatsızlıklarını dile getirirken, daha önce Trabzon deplasmanı yaşamamış lejyonerler, benzer bir olayın tekrarlanmasından korkuyor.
Akhisar sevindirdi 
Gergin olan takım oyuncuları Trabzon'da kaldıkları Ramada Otel'de dün akşam birlikte Beşiktaş'ın Akhisar maçını izledi. Ege ekibinin 3-2 öne geçmesiyle büyük coşku yaşayan sarı-lacivertliler Kartal'ın 3. golüyle biraz buruklaşsa da hırslandı. Nani, "Şampiyon biziz" diye bağırırken Volkan Demirel ve Mehmet Topal arkadaşlarını toplayarak bir konuşma yaptı. İkili sırayla söz alarak, "Avantaj yeniden bizim elimize geçti. Biz şampiyon olacağız. Beşiktaş'ın puan kaybetmesiyle Trabzonspor maçı daha fazla önem kazandı. Yarınki (bugünkü) maçı mutlaka kazanmalıyız. Beşiktaş daha da puan kaybedecektir, yeter ki biz maçlarımızı kazanalım. Biz maçlarımızı kazanırsak şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı. 
    > M.Emin ULUÇ

KUŞ UÇURTULMUYOR
F.Bahçe dün Trabzon'a vardı ve Çimenli mevkiindeki konaklayacağı otele geçti. Jandarma ve polisin yoğun güvenlik tedbirleri alması dikkat çekti. Otel deniz kenarında olduğu için sahil güvenliğin deniz tarafını kontrol ettiği görülürken otelin önü yaya trafiğine kapatıldı. Ayrıca konaklanan otelde de sivil polislerin nöbet tuttuğu görüldü. Otel önündeki bazı sarı-lacivertli taraftarlar futbolcularla fotoğraf çektirdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...