Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş, Çağlar Söyüncü için Altınordu'yla anlaştı

Düzenleyen:
Beşiktaş, Çağlar Söyüncü için Altınordu'yla anlaştı

SPOR Haberleri

Beşiktaş, PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da forma giyen Çağlar Söyüncü'nün transferi için 3 milyon TL'ye anlaşma sağladı.

İsmi birçok ekiple anılan Altınordu'nun oyuncusu Çağlar Söyüncü'nün transferinde sıcak bir gelişme yaşandı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fatih Terim'in Milli Takım'a kazandırdığı futbolcu için Ege temsilcisinin Kuşadası'ndaki tesislerinde kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan ile masaya oturdu.

ORMAN SÖZ ALMIŞTI

Hafta içinde PTT 1. Lig kulübü Altınordu'nun başkanı Özkan'ı telefonla arayan Siyah-Beyazlılar'ın patronu Orman, "Akhisar deplasmanına geliyoruz. Hiç kimseye söz vermeyin. Bu işi sonuca bağlayalım" diyerek 19 yaşındaki savunmacı için söz almıştı.

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Altınordu kulübü başkanı Seyit Mehmet Özkan tesislerde kıran kırana pazarlık yaptı ve sonunda prensip anlaşmasına vardı. Buna göre Beşiktaş, Altınordu'ya Çağlar Söyüncü için 3 milyon TL bonservis ve Çağlar'ın bir sonraki transferinden de %30 pay verecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...