Beşiktaş Mario Gomez'in yerine Eto'o yu istiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Haberturk
Beşiktaş Mario Gomez'in yerine Eto'o yu istiyor

SPOR Haberleri  / Haberturk

Beşiktaş’ın Alman golcüsü Mario Gomez’in transferindeki belirsizlik üzerine Beşiktaş, alternatif isimlere yöneldi. Siyah beyazlıların gündemindeki ilk isim ise Antalyaspor'u tek başına taşıyan Samuel Eto'o.

Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan futbolcu arayışlarını hızlandıran Siyah-Beyazlı kurmaylar düğmeye basarken, önceki gün Ankara'da sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Dün oynadıkları Osmanlı maçı için Ankara'da olan Antalyasporlu Samuel Eto'o ile kulüp başkanı Gültekin Gencer, Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay'la bir araya geldi. İlk olarak Gencer ve Atalay, bir AVM'de bulunan kafede yaklaşık 1 saat sohbet etti.Bu sohbetin hemen ardından ünlü yıldız Eto'o, VİP minibüsüyle mekanın önüne geldi.

Daha sonra asbaşkan Atalay, Kamerunlu oyuncu ile bir süre sohbet etti. Habertürk'ün iddiasına göre; Vodafone Arena'nın açılışından sonra iyi bir hava yakalayan Beşiktaş'ın, Şampiyonlar Ligi için de güçlü bir kadro kurmak amacıyla harekete geçtiği ve Eto'o'yu transfer etmek istediği belirtildi.

Barcelona'da oynadığı dönemlerde kendisine yapılan ırkçı tezahüratlar nedeniyle zor anlar yaşayan Eto'o için Beşiktaşlı taraftarlar, “Hepimiz Eto'oyuz” pankartı açmıştı. Daha önce yaptığı açıklamada Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a teşekkür eden Eto'o, “Fikret Orman beni almak için elinden geleni yaptı. Her şartı zorladı ama olmadı, kısmet değilmiş” diye konuşmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haberturk
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...