Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ersan'ın hataları, Ba'nın 3 puanı!

Düzenleyen:
Ersan'ın hataları, Ba'nın 3 puanı!

SPOR Haberleri

Çin Süper Ligi'nde, Beşiktaş'ın eski oyuncusu Demba Ba'nın takımı Shanghai Shenhua, milli futbolcu Ersan Adem Gülüm'ün formasını giydiği Hebei China Fortune'u 2-0 yendi.

Çin Süper Ligi'nin 6. haftasındaki Shanghai Shenhua-Hebei China Fortune maçı, Beşiktaş'tan eski takım arkadaşları Ersan Adem Gülüm ile Demba Ba'yı karşı karşıya getirdi. Shanghai Shenhua'da Guarin, Martins, Hebei China Fortune'da ise Lavezzi, Gervinho ve Mbia gibi tanınmış futbolcular forma giydi.

8. dakikada kendi kalesine gol atan Ersan, 10. dakikada da penaltıya sebep oldu. Topu ağlarla buluşturan Moreno, Shanghai Shenhua'nın ilk yarıyı 2-0 önde tamamlamasını sağladı.

Lu Zheng'in 86. dakikada kırmızı kart gördüğü, Demba Ba'nın da 88. dakikada yerini Lu Zhang'a bıraktığı ev sahibi Shanghai Shenhua, maçı 2-0 kazandı ve puanını 9'a yükseltti. Bir maç eksiği olan Hebei China Fortune ise 8 puanda kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...