Riekerink: Takım bana umut verdi

Düzenleyen:
Riekerink: Takım bana  umut verdi

SPOR Haberleri

G.Saray'ın çalıştırıcısı, "Gelecek adına önemli bir galibiyet aldık. Sahada savaşan bir görüntümüz vardı" yorumunu yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Kasımpaşa karşılaşmasının ardından, skordan dolayı çok mutlu olduğu söyledi. Oynanan futbolun gelecek adına kendisine umut verdiğini söyleyen Hollandalı çalıştırıcı, "Sahada savaşan, çalışan, mücadele eden bir takım görüntüsü vardı. Selçuk'un aramıza dönmesi çok önemliydi. Enerjisi ve tecrübesiyle takıma büyük katkı sağladı. Lukas Podolski'nin performansı da etkileyiciydi" dedi. Umut'u galibiyet için oyuna sürdüğüne değinen Riekerink "Geriye çok fazla yaslanmaya başlamıştık. Ve Podolski ileride yalnız kalıyordu. Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. Golü bulmalıydık bu sebeple Umut'u erkenden oyuna aldım" dedi. G.Saray'daki geleceği ile ilgili bir soruya cevap veren tecrübeli çalıştırıcı "Bana kısa süre için verilen görev takımı bir arada tutup strateji belirlemek. Şu an için sadece hedeflerimize odaklıyız" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...