İşte hakemi döven saldırgan!

Düzenleyen:
İşte hakemi döven saldırgan!

SPOR Haberleri

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının 89. dakikasında tribünden sahaya atlayarak hakem Volkan Bayarslan'a yumruk atan 17 yaşındaki O.M gözaltına alındı.

Avni Aker Stadı'ndaki karşılaşma sonrasında karakola götürülen O.M.'nin stattan çıkarılırken "Burası Trabzon" diye bağırdığı görüldü. Bu arada deniz tarafındaki kale arkasında görevli iki polis memurunun da yaralanarak hastaneye kaldırıldığı, ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi.
İşte hakemi döven saldırgan!
En az 5 maç ceza yolda
Şimdi ne olacak? Hakeme fiziki saldırı nedeniyle Bülent Yıldırım’ın tatil ettiği Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesinin faturası kabarık olacak. Çünkü Trabzonspor’un dosyası kabarık… 2012’de Emre-Zokora kavgası ile alevlenen sonrasında soyunma odası koridorlarına kadar giden ve hemen hemen her maçta şiddeti artan olaylar 2014’te yine Bülent Yıldırım’ın yönettiği bir Fenerbahçe maçında saha olayları nedeniyle tatil edilmişti.  O korku ve acı sonla biten film tekrar vizyona girdi! Hem de bu kez fiziki saldırı boyutuna geçti. Bu sezon Gaziantepspor maçında hakemin mahsur kalmasına neden olan olaylar dün gece Fenerbahçe maçında 6. hakem Volkan Bayarslan’a tekme ve yumruklu saldırı ile sonuçlandı. Saldırıya neden olarak iki kulüp arasındaki hesaplaşma değil bu sezonki hakemlerin yönetimi (Galatasaray maçındaki Deniz Ateş Bitnel gibi)   gösterildi. G.Antep karşılaşmasında 2 maç ceza alan Trabzonspor için aynı sezon içerisinde saldırı eyleminin gerçekleşmesinden dolayı en az 5 maç saha kapatma ve ağır para cezası yolda.
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...