Sadi Tekelioğlu: "Oyuncularım teşvik primi aldılar"

Düzenleyen: / Kaynak: sporx
Sadi Tekelioğlu: "Oyuncularım teşvik primi aldılar"

SPOR Haberleri  / sporx

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, katıldığı spor programında gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Tekelioğlu, Gençlerbirliği'ni çalıştırdığı dönemde futbolcularının Galatasaray'dan teşvik aldığını iddia etti.

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, katıldığı Telegol programında çarpıcı iddialarda bulundu ve Gençlerbirliği'nde teknik direktörlük yapttığı dönem oyuncularının Galatasaray'dan teşvik aldığını öne sürdü. Tecrübeli antrenör katıldığı programda "Gençlerbirliği'nde oyuncularım Galatasaray'dan teşvik primi aldı. O zamanki oyuncular beni mahkemeye verebilir. Teşvik aldıklarını biliyorum." ifadelerini kullandı.
Çarpıcı açıklamalarına devam eden tecrübeli teknik adam, " Teşvik şu anda suç ama hala teşvik alan futbolcular var. Bunları da biliyorum. Sözümün arkasındayım" diye konuştu.
Galatasaray o dönem şampiyon oldu!
Tecrübeli futbol adamı, Gençlerbirliği'nin başında 1996 ve 1997 sezonları arasında teknik direktörlük görevi yaptı. O dönem Galatasaray'ın Başkanı Faruk Süren'di.
Trabzonspor'da A takımı çalıştırdı
Hatırlanacağı üzere Sadi Tekelioğlu en son Trabzonspor'un alt yapısından A takımın başına getirilmiş ve takımın başında çıktığı 12 maçta 8 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik almıştı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: sporx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...