Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Lucescu için gün sayıyor

Düzenleyen:
Galatasaray Lucescu için gün sayıyor

SPOR Haberleri

Mircea Lucescu ile 15 Mayıs 2016 yani Ukrayna Ligi bittikten sonra masaya oturacak olan Galatasaray, sunacağı teklifi hazırlamaya başladı.

Rumen teknik adam ile görüşecek olan G.Saray burada tecrübeli hoca ile şartları sunup anlaşma zemini arayacak. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in de, gönlündeki teknik adam olan Lucescu’yu ikna etmek ise kolay olmayacak. 

NEDENLERİNE GELİNCE…

1- G.Saray’ın ekonomik gerçekleri: Lucescu ile yapılacak görüşmede kulübün mali durumu Rumen hocaya anlatılacak. Bu noktada UEFA FFP kriterleri kapsamında G.Saray’a konulan maksimum 65 milyon euroluk bütçe kısıtı Lucescu’la açıklanacak. Takımın şu anki bütçesi de aktarılacak. Kısaca Lucescu’nun bu bütçeyi kabul etmesi ve mütevazi bir kadro kurmayı kabul etmesi gerekiyor

2- 2.5-3 milyon euroluk teklif: Sarı kırmızılı yönetim, 3 hafta sonra gerçekleşecek olan görüşme için Lucescu’ya sunacağı teklifi de oluşturmaya başladı. Bütçe kısıtı nedeni ile tedbirli adım atan Galatasaray yönetimi Rumen hoca ile çalışmayı çok istediği için yıllık 2,5-3 milyon euroluk teklif sunacak.

3- Ahmedov engeli: Sezon sonunda Shaktar Donetsk Kulübü ile sözleşmesi sona erecek olan Lucescu’ya, öncelikle Ukrayna Kulübünün başkanı Ahmedov’un gidişine onay vermesi gerekiyor. Lucescu’nun Ukrayna’da ticari ilişkileri ve bankada yüklü bir parası da var. Şampiyonluk yarışında uzak kalan Luce’nin gidişine ancak Ahmedov yeşil ışık yakarsa G.Saray’a gelebilecek. hürriyet

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...