Aziz Yıldırım'dan oyunculara: Menajersiz gelin

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Aziz Yıldırım'dan oyunculara: Menajersiz gelin

SPOR Haberleri  / Sabah

Başkan Aziz Yıldırım iki yıldız futbolcusuna “Benimle yapacağımız görüşmede menajerlerinizi devre dışı bırakın, öyle gelin” talimatı verdi… Menajerler görüşmenin olduğu yere gelse bile masaya oturamayacak

Fenerbahçe'de sözleşmeleri sona eren Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'ın yeni kontrat görüşmelerinin bugün başlaması bekleniyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın görüşmeleri bizzat kendi yürüteceği, oyunculara menajerlerini devre dışı bırakma talimatı verdiği ifade edildi. Yıldırım'ın futbolculara, sadece kendileriyle görüşeceklerini, menajerlerin kulübe gelmeleri halinde görüşme masasına oturtulmayacaklarını net bir dille söyledi.

1 HAFTA DÜŞÜNME PAYI
 Yönetimin, futbolcularla bire bir görüşmelerde 'puana göre prim' sistemini de anlatacakları, bundan sonra yapılacak tüm transferlerde de bu sistemin kullanılacağı belirtildi. Başkan yapılacak görüşmeden sonra, futbolculara düşünmek için bir hafta gibi bir süre vereceği de gelen bilgiler arasında. Bilindiği gibi Başkan Aziz Yıldırım sezon başında, maç başına prim uygulamasının birkaç yıl içinde Fenerbahçe'de tarihe karışacağını açıklamıştı. Yeni sistem Gökhan ve Mehmet Topal ile devreye girecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...