Berlin'de kupa İstanbul'da imza

Düzenleyen:
Berlin'de kupa İstanbul'da imza

SPOR Haberleri

Gözünü kupaya diken Fenerbahçe Obradovic'le dört yıllık yeni sözleşme imzalayacak

Fenerbahçe yönetiminin basketbol takımını  iki yıl üst üste THY Euroleague'de Final Four'a taşıyan Sırp koç Zeljko Obradovic ile dört yıllık yeni sözleşme imzalamaya hazırlandığı öğrenildi. 13-15 Mayıs'ta Berlin'de yapılacak Final Four'un ardından Obradovic ile masaya oturacak olan sarı-lacivertliler, tecrübeli basketbol adamının Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet etmesi için ilk adımı atmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe ile olan kontratı 2017 yılında sona erecek Obradovic'in de yeni sözleşme imzalamaya sıcak baktığı ifade edilirken, Sırp koçun sarı-lacivertli takımın medya gününde yaptığı "Taraftarımızla harika bir birlikteliğimiz var. Önümüzdeki yıllarda da Final Four'da yer almak için şimdiden gelecek seneleri planlamaya başladık"açıklaması yeni sözleşmeye imza atmaya hazır olduğu şeklinde yorumlandı. Çalıştırdığı her takıma Avrupa kupası kazandıran ve sekiz Euroleague şampiyonluğuyla bu alanda rakipsiz olan Obradovic, Fenerbahçe'de görev yaptığı 2.5 yılda 1 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası ve 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası kazanmıştı.
Saadeti onunla buldu
Daha önce  Spahija ve Pianigiani gibi kariyerli koçlarla çalışan Fenerbahçe, tarihindeki ilk Final Four'u geçtiğimiz sezon Obradovic ile oynamıştı. İki sene üst üste yarı final sevinci yaşayan Fenerbahçeli taraftarların Obradovic'e olan sevgisi dikkat çekerken, tıpkı taraftarlar gibi Obradovic hayranlığını gizlemeyen Aziz Yıldırım'ın da yakın çevresine "Keşke futbol takımı için de onun gibi birini bulabilsek" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Kupa koleksiyoncusu

∂ 8 Euroleague
∂ 1 Eurobasket şampiyonuğu
∂ 1 Dünya Kupası
∂ 2 Saporta Kupası
∂ 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası
∂ 1 İtalya Süper Kupası
∂ 7 Yunanistan Kupası
∂ 1Yugoslavya Kupası
∂ 11 Yunanistan Ligi şampiyonluğu
∂ 1 Türkiye Ligi şampiyonluğu
∂ 1 Yugoslavya Ligi şampiyonluğu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...