Yıldırım 2018'e kadar görevi bırakmayı düşünmüyor

Düzenleyen:
Yıldırım 2018'e kadar görevi bırakmayı düşünmüyor

SPOR Haberleri

Geçen hafta yaptığı basın toplantısında, “Beni kızdırmayın, 10 yıl daha gitmem” ifadesiyle gündemi sarsan F.Bahçe Başkanı’nın hedefi Avrupa’da kupa kazanarak veda etmek

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe tarihinin en uzun süreli başkanı unvanını elinde bulunduran Aziz Yıldırım, rekorunu geliştirmeyi planlıyor. 15 Şubat 1998’den bu yana başkanlık koltuğunda oturan Yıldırım, 20 sene görev yapmayı hedefliyor. Şike davasıyla ilgili “Aklanınca görevi bırakacağım” diyen, Divan Kurulu’nda, “Mayıs ayında bırakacağım” ifadesiyle kararını yineleyen Aziz Yıldırım, geçen hafta düzenlediği basın toplantısındaki, “Beni kızdırmayın, 10 yıl daha gitmem” çıkışının arkasındaki gerçek belli oldu. Fenerbahçe tarihine adını altın harflerle yazdıran Yıldırım, kulübün müzesine bir Avrupa kupası koymadan bırakmayı düşünmüyor.
Yapacak çok iş var
Camianın büyük bölümü Aziz Yıldırım’ın görevde kalmasını isterken, başkan da vedasını ertelemeyi kafaya koymuş durumda. Yıldırım, bu sezon oluşturduğu tarihin en pahalı kadrosuyla hedeflerinin uzağında kalsa da, yeni sezonda çok daha güçlü bir ekiple hayallerini gerçeğe dönüştürmek istiyor. Bu nedenle görev süresinin sona ereceği 2018 yılına kadar devam edecek olan Aziz Yıldırım’ın, yakın çevresine, “Avrupa’da kupa almadan gitmem” dediği öğrenilirken, sürenin daha da uzayabileceği belirtiliyor. Yıldırım bu süreçte,  ‘Bir Milyon Üye Projesi’ni geliştirmeyi, Fenerbahçe Akademisi ve Fenerbahçe Üniversitesi’ni de hayata geçirmeyi planlıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...