HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Arslan: 'Olcay abi ile yaşadığımız olay büyütülecek bir şey değil'

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Arslan: 'Olcay abi ile yaşadığımız olay büyütülecek bir şey değil'
Arslan, Beşiktaş, Haber

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Tolgay Arslan, takım arkadaşı Olcay Şahan ile antrenmanda yaşadıkları tartışmanın göründüğü gibi büyütülecek bir olay olmadığını ve şampiyonluk yolunda böyle hırslı olmaları gerektiğini söyledi.

Beşiktaş'ın bugün yaptığı antrenmanda çift kale maç sırasında Olcay Şahan ile Tolgay Arslan topsuz alanda sözlü tartışma yaşayıp, kafa kafaya gelmişti. Siyah-beyazlıların genç oyuncusu Tolgay Arslan, takım arkadaşı Olcay Şahan ile antrenmanda yaşadığı tartışma hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla gittiklerini vurgulayan Arslan, “Bugünkü idmanda Olcay abi ile yaşadığımız olay kesinlikle görüldüğü gibi büyütülecek bir olay değildir. Olcay abi seni çok seviyorum ve çok saygı duyuyorum. Seni asla bilerek kıracak bir şey yapmam. Şampiyonluk yolunda kritik haftalara girilirken ikimiz de çok hırslıyız. Zaten kupayı kazanmak için de böyle olmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...