Fenerbahçe'nin lejyonerleri valizlerini toplamaya başladı

Düzenleyen:
Fenerbahçe'nin lejyonerleri valizlerini toplamaya başladı

SPOR Haberleri

Trabzon’da yaşanan olayların ardından ailelerinden büyük baskı gören yabancı futbolcular sezon sonunda Fenerbahçe’den ayrılmayı kafaya koydu. Sadece iki isim vedayı düşünmüyor.

M. Emin Uluç

Transfer döneminde Fenerbahçe’yi çok zorlu bir süreç bekliyor. Tarihin en pahalı kadrosunu kurarak sezona başlayan sarı-lacivertlilerin, sezon sonunda birçok yıldızla yollarını ayırması bekleniyor. Terör saldırılarıyla psikolojileri bozulan yabancı futbolcular, Trabzon’da yaşadıkları olayların ardından Türkiye’den ayrılmak için sezonun bitmesini bekliyor. Sözleşmesi bitecek isimlerden Alves ve Meireles Portekiz’e dönmek için gün sayarken, Kadlec de Alman kulüpleriyle flört ediyor. Sözleşmesi devam eden Luis Nani, sezon biter bitmez Çin’e gitmek için hazır beklerken, Robin van Persie de rotasını İtalya’ya çevirmiş durumda. Kiralıklardan Markovic ve Fabiano kulüplerine dönmek için sabırsızlanırken, Ba’nın kalma isteği ise kulüpten veto yemiş durumda. Yönetimin üzerini çizdiği Diego ise Antalyaspor’la Arap takımları arasında bir tercih yapma aşamasında.

EN BÜYÜK DARBE KJAER

Buraya kadar hiçbir sorun yok, zira tüm bu isimler zaten gözden çıkarılmış oyuncular. Fenerbahçe’ye darbe vuracak tek oyuncu ise Simon Kjaer. Fenerbahçe’yi, en büyük hayali olan Premier Lig yolunda önemli bir basamak olarak gören Danimarkalı yıldız, sergilediği performansla sarı-lacivertli takımın temel taşlarından birisi olmayı başarmıştı. Sarı-lacivertlilerin uzun yıllar takımda kalmasını istediği Kjaer, Mayıs 2019’a kadar sözleşmesi olmasına rağmen ayrılma kararı aldı. Ailesinden yoğun baskı gören tecrübeli stoperin Avrupa’dan gelen teklifleri değerlendirmeye başladığı ve bu konudaki fikrini yönetime de ilettiği öğrenildi. Fenerbahçe’de mutlu olan ve ayrılmayı düşünmeyen isimler ise Fernandao ile Josef. İki sambacı da en azından sözleşmeleri bitene kadar sarı-lacivertli formayı giymek istiyor.

PEREİRA'DAN TAKIMA: İŞİNİZE MOTİVE OLUN

Gaziantep maçının hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Vitor Pereira oyuncularına ‘motivasyonunuzu yüksek tutun’ talimatı verdi. Trabzon maçının ve yaşanan olayların geride kaldığını vurgulayan Portekizli çalıştırıcı, “Bizi bekleyen bir şampiyonluk var” vurgusunda bulundu. Pereira, “Rakibimiz artık üzerinde daha fazla baskı hissediyor. Bize düşen tüm maçlarımızı kazanmak” ifadesini kullandı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...