Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Takımın parası Tarık'ın maliyeti kadar!

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Takımın parası Tarık'ın maliyeti kadar!

SPOR Haberleri  / Sabah

EuroCup Finali'nin ikinci ayağında Fransız ekibi Strasbourg'u 78-67 mağlup ederek şampiyon olan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, tarih yazdı.

Üstelik sarı-kırmızılı ekip, bu başarıya futbol takımının sadece bir oyuncusu için harcanan para karşılığı ulaştı. Geçen sezon başı 4 milyon 750 bin Euro'ya Eskişehir'den alınan Tarık Çamdal, 1 milyon 284 bin Euro garanti paranın yanında maç başına 10 bin Euro kazanıyor. Takımda yedeğin yedeği konumuna düşen Tarık'ın maliyeti dikkate alındığında basketbol takımının zaferi daha net ortaya çıkıyor. Sadece 5.5 milyon Euro'ya kurulan Galatasaray Odeabank, EuroCup'ı müzesine götürerek parmak ısırttı.

ŞAMPİYONLUK ŞARKILARIYLA KUTLADILAR
 Galatasaray Kulübü, EuroCup şampiyonluğunu günün ilk ışıklarına kadar kutladı. Abdi İpekçi'deki maçtan sonra soluğu Galatasaray Derneği'nde alan sarı-kırmızılılar, büyük coşku yaşadı. Eğlenceye başkan Dursun Özbek, yönetici arkadaşları, Galatasaray Odeabank'ın teknik heyeti ve basketbolcuları eşleri ile birlikte katıldı. Çok sayıda dernek üyesinin de katıldığı organizasyonda, birlikte yemek yenirken, şampiyonluk şarkıları söylendi. Sarı-kırmızılılar, şampiyonluk kupasıyla fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı.

ÖZEL PRİM YOK
 Galatasaray yönetimi, Avrupa Şampiyonu basketbolcularına özel prim vermeme kararı aldı. Çünkü 10 maaş üzerinden yıllık ücretlerini alan basketbolcuların hepsi, sözleşmelerine EuroCup primi için artı bir maaş maddesi koydurmuştu. Buna göre; sarı-kırmızılı oyunculara, 630 bin dolar ekstra EuroCup ödemesi yapılacak.

OBRADOVİC'TEN KUTLAMA VE TEŞEKKÜR...
 F.Bahçe Ülker Başantrenörü Obradovic de G.Saray'ı kutladı: "Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Eurocup'taki en büyük takım olduklarını gösterdiler ve hak ederek kupayı kazandılar. Ergin Ataman'a da, bize başarı dilediği için teşekkür ediyorum."

Takımın parası Tarık'ın maliyeti kadar!

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...