Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'tan Sözcü'ye yasak

Beşiktaş'tan Sözcü'ye yasak

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü, Sözcü grubu içerisinde yer alan Açık Mert Korkusuz Gazetesi çalışanlarının tesislere girişini yasakladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde; "Kulübümüz aleyhine son dönemde birbiri ardına; yalan, asparagas ve provokatif haberler yapan Açık Mert Korkusuz gazetesinin tüm temsilcilerinin, Beşiktaş JK tesislerine girişi yasaklanmıştır. Gazetenin; gerçek ve tarafsız haber yapmayı tercih etmesi durumunda, kararımız yeniden değerlendirilecektir." Söz konusu gazetede bugün çıkan ve "Cenk Tosun gemileri yaktı" başlığıyla verilen haberde Cenk Tosun'un oynamamaktan yana dertli olduğu, bu duruma daha fazla dayanamayacağı ve futbolcu için Galatasaray ile Fenerbahçe'nin de devrede olduğu iddia edilmişti. Kulüpten yapılan açıklamanın nedeninin bu haber olduğu öne sürüldü.

Cenk'ten cevap
Beşiktaş'ın genç golcüsü Cenk Tosun bu haberler üzerine Twitter'dan 'Durursa burda dursun kalbim BEŞİKTAŞ' paylaşımı yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...