Trabzonspor ile Eskişehirspor 44. randevuda

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Trabzonspor ile Eskişehirspor 44. randevuda

SPOR Haberleri  / AA

Trabzonspor ile Eskişehirspor, yarın Eskişehir'de yapacakları karşılaşmayla ligde 44. kez karşılaşacak.

Trabzonspor ile Eskişehirspor, yarın Eskişehir'de yapacakları karşılaşmayla ligde 44. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 43 lig maçında bordo-mavililerin galibiyetlerde 19-8 üstünlüğü bulunuyor. 16 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda 54 gol atarken, kalesinde 29 gol gördü. Sezonun ilk yarısında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 3-1 kazandı. 

Eskişehir'de beraberlik hakim
Trabzonspor ile Eskişehirspor arasında Eskişehir'de yapılan lig maçlarında beraberliklerin çokluğu dikkati çekiyor. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan 21 maçın 10'u beraberlikle bitti. Eskişehirspor evinde 6 kez galip gelirken Trabzonspor deplasmanda 5 galibiyet aldı. İki ekip arasında en farklı skorlu galibiyeti alan taraf ise Trabzonspor oldu. Bordo-mavili takım, 1995-1996 sezonunda Hüseyin Avni Aker Stadı'nda rakibini 7-1 mağlup etti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...