İspanya'nın yeni rotası Türkiye

İspanya'nın yeni rotası Türkiye

SPOR Haberleri

Sezon başı Bursaspor’dan Bakambu’yu transfer eden ve Avrupa vitrinine çıkaran Villarreal’i Visca’yı renklerine bağlayan Sevilla izledi

Avrupa kulüpleri yine elini çabuk tuttu ve Türkiye Süper Ligi'nin bir önemli değeri daha kıymeti tam anlaşılmadan elden kaçtı. Geçen sezon ligin en golcü isimlerden olan ancak Fernandao'nun gölgesinde tam fark edilemeyen Cedric Bakambu'ya gözü kapalı 8 milyon Euro ödeyen Villarreal, şimdilerde 30 milyon Euro fiyat biçilen golcüsüyle Avrupa Ligi finali için büyük avantaj yakaladı. Bu sezon da ligin dikkat çeken ancak hak ettiği değeri bir türlü görmeyen bir oyuncusu daha İspanya yolcusu: Edin Visca. Bosna Hersek Milli Takımı'nda da düzenli oynayan ve Süper Lig'i 2014 Dünya Kupası'nda temsil eden ender oyunculardan biri olan 26 yaşındaki Edin Visca, bu sezon gösterdiği performansın karşılığını aldı. Geçen sezonun Avrupa Ligi şampiyonu olan ve bu sezon da Shakhtar karşısında final mücadelesi veren Sevilla, attığı 14 golle Başakşehir'i sırtlayan Bosnalı kanat oyuncusunu 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı kadrosuna kattığını duyurdu. Visca da aynı Bakambu gibi İstanbul büyüklerine uğramadan yoluna La Liga'da devam edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...