Cavanda isyan etti

Cavanda isyan etti

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da performans eksikliği gerekçesiyle kadro dışı bırakılan 6 futbolcudan birisi olan Luis Pedro Cavanda, bu duruma kendisine ait sosyal medya hesabından isyan etti.

Belçikalı futbolcu, performans bilgilerinin yer aldığı tabloyu paylaşırken "Fenerbahçe'ye karşı oynamadım çünkü parmağımda kırık vardı. Bu sezon Trabzonspor'da en fazla süren alan ikinci oyuncuyum, görselde gördüğünüz gibi. Daha güçlü döneceğim" ifadesini kullandı. Trabzonspor'da Cavanda'nın yanı sıra Erkan, Özer, Sefa, Fatih ve Marin kadro dışı bırakılmış; Erkan önceki gün kulüple yollarını ayırmıştı.

MECBURİ REVİZYON!
 Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan oyuncuların yanı sıra sakatlıkları bulunan Ramazan ve Akakpo ile hasta olan Yusuf Erdoğan Eskişehir'e götürülmedi. Milli Takım için vize almak üzere Ankara'ya giden Onur'un ise kafileye Eskişehir'de katılacağı belirtildi. Bordo-mavili takımda eksikler nedeniyle Semih, Savaş ve Melih gibi genç isimlerin bugünkü karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...