Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim'e 2 yıllık flaş teklif

Düzenleyen:
Fatih Terim'e 2 yıllık flaş teklif

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim için flaş bir iddia ortaya atıldı. Fiorentina ve Milan'ın ardından Fatih Terim'e üçüncü kez İtalya yolunun gözüktüğü iddia edildi.

İtalyan Il Tempo Gazetesi'nin haberine göre; gelecek sezon için teknik direktör arayışı içinde olan Lazio, Fatih Terim için teklif yaptı. Gazete teklifin iki yıllık olduğunu iddia etti.

FİORENTİNA VE MİLAN...
Galatasaray'ı 4 sene üstüste şampiyon yapmasının ardından Avrupa'ya yelken açan Terim, Temmuz 2000'de Fiorentina'nın başına geçmiş, ancak taraftarların sevgisini kazanmasıyla birlikte başkan Vittorio Cecchi-Gori'yle arası açılmış ve Şubat 2001'de görevine son verilmişti.

Daha sonra ise 2001 yılında Temmuz ve Kasım ayları arasında Milan'ı çalıştırmış, ancak takımın başına Carlo Ancelotti'nin geçmesi için daha sonra görevine son verilmişti.

7 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAMIŞTI
Galatasaray'da 2011/2012 ve 2012/2013 sezonlarında iki sene üstüste şampiyonluk yaşamasının ardından başkan Ünal Aysal ile yaşadığı sorunlar sebebiyle Sarı Kırmızılılar'dan ayrılmak zorunda kalan Terim, Türkiye'de futbolun başına getirilmiş ve TFF ile 7 yıllık sözleşme imzalamıştı. (Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...