HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Feghouli Valencia tesislerini terk etti!

Düzenleyen: /
Feghouli Valencia tesislerini terk etti!
Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin transferi için uğraş verdiği Sofiane Feghouli ile takımının bağları tamamen koptu. Sevilla maçının ardından kadro dışı bırakılan ve 10 günlük men cezası verilen Valencialı futbolcu için bu cezanın süresi dolsa da, oyuncunun durumuyla ilgili bir değişiklik olmadı.

Barcelona, Eibar maçlarında süren cezası nedeniyle kadro dışı bırakılan, ardından Getafe karşısında teknik direktör Pako Ayestaran'ın tercihiyle kadroya alınmayan Cezayirli kanat oyuncusu için bu hafta nasıl bir tutum takınılacağı merak konusu olmuştu.
La Liga'da bu gece Villarreal ile karşı karşıya gelecek olan Valencia'nın maç kadrosu açıklanırken, Feghouli bir kez daha kadroya alınmadı. Menajerinin İstanbul'a geldiği ve sarı-lacivertliler ile olumlu bir görüşme gerçekleştirdiği belirtilen 26 yaşındaki futbolcunun kulüple bağlarının tamamen koptuğu belirtildi.

TARAFTARIN YÜZÜNE BAKMADI
Valencia'nın idmanında tesislere gelen Sofiane Feghouli'nin, apar topar ayrıldığı bildirildi. Çıkışta kendisinden imza isteyen bir çok taraftarın bulunduğu ancak yıldız futbolcunun bu istekleri dikkate almayarak hızlı bir şekilde uzaklaştığına dikkat çekildi. (Milliyet)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...