HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Çin'den Arda Turan'a çılgın teklif!

Düzenleyen: /
Çin'den Arda Turan'a çılgın teklif!
Arda Turan, Haber

SPOR Haberleri

Çin Ligi ekiplerinden Burak Yılmaz'ın takımı Bejing Guoan, Barcelona'dan Arda Turan ile Daniel Alves'e kanca attığı ve 100 milyon euroluk teklif hazırlandığı yazıldı.

Çin Ligi ekiplerinden Burak Yılmaz'ın takımı Bejing Guoan için İspanya'nın Mundo Deportivo gazetesinden çok çarpıcı bir iddia geldi.  Barcelona'dan birçok oyuncuyu transfer listesine alan Çin ekiplerinden Bejing'in son iki hedefteki futbolcusu Daniel Alves ve Milli yıldızımız Arda Turan oldu. Çin ekibinin Daniel Alves'e 3 yıllık 36 milyon euro, Arda Turan için ise 100 milyon euro ödeyebileceği öne sürüldü. Katalan devinin sezon başında 41 milyon euroya aldığı Arda'dan 100 milyon euro alabileceği, ancak önce Dani Alves'in daha sonra da Arda Turan'ın Çin düşüncesine o anda sıcak bakmadıkları aktarıldı.  
Beijing Guoan'ın Arda Turan ve Daniel Alves transferiyle birlikte Jackson Martinez, Gervinho,  Teixeira gibi yıldızlara karşı bir cevap vermeyi düşündüğü de vurgulanırken, Bejing'in bu futbolcular için yeniden kapıyı çalabileceği hatIrlatıldı.
 
Çin'de sıkıntılı günler geçiren ve ligin son sıralarında bulunan Bejing Guoan, sezon başında transfere 24 milyon euro harcadı. Transfer döneminde Renato Augusto, Burak Yılmaz, Kleber, Ralf ve Xizhe Zhang gibi etkili isimleri kadrosuna katmıştı.(Sporx)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...