Gökhan Gönül ve Mehmet Topal bitiyor!

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
Gökhan Gönül ve Mehmet Topal bitiyor!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Fenerbahçeli Gökhan Gönül ile Mehmet Topal, Sarı-Lacivertli takımda kalmak istediklerini ve yeni sözleşme imzalamak için hazır olduklarını yönetime bildirdi.

Takımda geleceği en çok merak edilen oyuncuların başında, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Fenerbahçe’nin iki önemli silahı Gökhan Gönül ve Mehmet Topal geliyor. Taraftarlar, Gönül ve Topal’la ilgili nasıl bir karar verileceğini merakla bekliyor.

Özellikle iki futbolcunun isminin Beşiktaş’la anılması, camiada kısa süreli bir tedirginlik yaşatmıştı. Ancak bu futbolcuların ilk düşüncelerinin, Sarı-Lacivertli forma altında mücadele etmeye devam etmek istediği yönünde. Zaten daha önce Gökhan, hiçbir kulüple anlaşladığını belirtip, niyetinin kalmaktan yana olduğunu ifade etmişti.

Yıldırım yetkiyi verdi

Topal’ın da aynı şekilde düşündüğü belirtildi. Başkan Aziz Yıldırım’ın da, iki futbolcuyla yeniden sözleşme imzalanması konusunda kurmaylarına yetki verdiği, yakında görüşmelerin başlayacağı, imzaların kısa sürede atılacağı ifade edildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...