Beşiktaş savunmacısını Süper Lig'de buldu

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Beşiktaş savunmacısını Süper Lig'de buldu

SPOR Haberleri  / Sabah

Bu sezon savunmada bir türlü dikiş tutturamayan Beşiktaş gelecek sezon için Serdar Aziz'i istiyor

Ersan'ı Çin'e satmasının ardından, Rhodolfo'yu da sakatlığa kurban veren ve bu sezon savunmada dikiş tutturamayan Beşiktaş, gelecek sezonun transferi için önceliği defans hattına verdi. Bu yönde çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlı yönetimin, Bursaspor'un milli stoperi Serdar Aziz için kulübüyle anlaştığı öğrenildi. Şenol Güneş'in talimatı üzerine Başkan Fikret Orman'ın, Bursaspor Başkanı Ali Ay görüşüp el sıkıştığı bildirildi. Ekonomik olarak krizde olan yeşil-beyazlıların, Serdar Aziz'i satması bekleniyor.

GALATASARAY PRİMİ 60 BİN TL
Daha önce 20 bin TL olan maç başı primini Kayserispor karşılaşması için 40 bin TL'ye çıkaran Beşiktaş yönetimi, bugün paraları oyuncuların hesaplarına yatıracak. Yönetimin Galatasaray derbisini kazanmaları halinde ise 50 bin TL prim vermeyi planladığı, duruma göre gerekirse bu rakamın 60 bine de çıkabileceği öğrenildi. Bu haber siyah-beyazlı futbolcular arasında sevinçle karşılandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...