Fenerbahçe, Avrupa'ya Şampiyonlar Ligi'nden katılacak

Düzenleyen:
Fenerbahçe, Avrupa'ya Şampiyonlar Ligi'nden katılacak

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, dün aldığı 3-0'lık Gaziantepspor galibiyetiyle ligi ilk 2 sırada bitirmeyi garantiledi ve Avrupa macerasına Şampiyonlar Ligi'nden katılma hakkı kazandı.

Son sezonlarda sürekli şampiyonluk potasında olan Fenerbahçe bu sezon da Beşiktaş'la girdiği amansız yarışı sürdürüyor. Sarı Lacivertliler, Ülker Stadyumu'nda Gaziantepspor'u 3-0 mağlup ederken, ligin çıkış yapan bir başka ekibi Torku Konyaspor'un Antalyaspor deplasmanında 1-0 mağlup olmasıyla birlikte ligi ikinci sırada bitirmeyi garantiledi.

ŞAMPİYON OLURSA DİREKT, İKİNCİ OLURSA ÖN ELEME

Kanarya, ligde şampiyon olursa direkt olarak Şampiyonlar Ligi'ne gidecek, ikinci olursa ön eleme oynayacak. Hatırlanacağı üzere geçen sezonu ikinci bitiren Fenerbahçe, bu sezon başı Shakhtar Donetsk'le ön eleme oynamış ancak 0-0 ve 0-3'lük skorlarla elenerek play off turuna kalmaya hak kazanamamıştı. Sarı Lacivertliler bir önceki sezon da yine Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Arsenal'e elenmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...