HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bursaspor’dan Hamzaoğlu açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bursaspor’dan Hamzaoğlu açıklaması
Bursaspor, Hamza Hamzaoğlu, Haber

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile çarşamba günü yeniden masaya oturacaklarını belirterek, "Biz Hamza Hoca ile çalışmak istiyoruz. Bu saatten sonra macera istemiyorum" dedi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yeni forma göğüs reklamı anlaşmasında basın mensuplarının gündeme dair sorularını yanıtladı. Başkan Ay, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yeni sezonda devam edip etmeyecekleri yönündeki soruya, "Basında dedikodular, yalan haberler var. Yöneticilerin bir kısmı istiyor, bir kısmı istemiyor diye yazılar çıkıyor. Biz Hamza Hoca ile devam etmek istiyoruz. Hamza Hoca’yı seviyoruz. Ben bir söz verdim. Mali tabloyu düzelteceğim diye söz verdim. Hamza hocamdan ücretinde yüzde 30 indirim istedik. Hamza Hoca düşünüyor. Çarşamba günü oturup karar vereceğiz. Ben Hamza Hocanın her türlü kararına saygılıyım. Biz Hamza Hoca ile çalışmak istiyoruz. Bu saatten sonra macera istemiyorum" dedi.

"TEKLİF GELİRSE GÖRÜŞÜRÜZ"

Serdar Aziz’i satmayı düşünüyor musunuz? sorusuna ise Başkan Ali Ay, "Benimle Aziz Bey’in Fikret Bey’in görüştüğünü söylediler. 10 milyon Euro istedim. 8 milyon verdiler. Ben kabul etmedim. Tabi ki böyle şeyler yok. Ligler devam ediyor. Bazı futbolcularımız Avrupa şampiyonasına katılıyor. Ondan sonra görüşmek daha uygun. Bu arada teklif gelirse görüşürüz. Mali tabloyu düzeltmek için gerekirse yönetici arkadaşlarımı satarım" diye konuştu.

"CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞMEK İÇİN RANDEVU TALEP ETTİK"

Öte yandan bir soru üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ile görüşmek için randevu talebinde bulunduklarını ifade eden Ay, "Henüz karşı taraftan böyle bir şey gelmedi. Kendisine gittiğimizde, sadece stadın isim hakkı ile ilgili kendisinden yardım isteriz. Localarla ilgili bir şey söylemem. Bizden talep gitti onlardan gelmedi" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...