Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alima Yeni Malatyaspor - Karşıyaka: 3-3

Düzenleyen:
Alima Yeni Malatyaspor - Karşıyaka: 3-3

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig'in 32. haftasında Karşıyaka, deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Mücadele 3-3 sona erdi ve Karşıyaka PTT 1. Lig'e veda etti.

Karşıyaka'nın gollerini 18. dakikada Şahin, 37. dakikada Youssef ve 72. dakikada Can kaydetti. Yeni Malatya'nın sayıları ise 47. dakikada Umut, 50. dakikada Guido ve 63. dakikada Hüseyin Kar'dan geldi.

Bu skorun ardından 27 puana yükselen Karşıyaka, 2 hafta kalan 15. sırdaki 1461 Trabzon'un 7 puan arkasında kaldı ve 2. Lig'e düştü. Yeni Malatyaspor ise 32 puana yükseldi ve play-offa gitme ihtimali şanslara kaldı.

PTT 1. Lig'in 33. haftasında Karşıyaka evinde Erciyesspor ile karşılaşacakken, Yeni Malatyaspor ise deplasmanda Samsunspor'a konuk olacak.

Stat: Malatya İnönü
Hakemler: Abdullah Yılmaz, Barış Yüksektepe, Abdullah Bora Özkara
 
Alima Yeni Malatyaspor: Vedat Kapurtu, Sedat Ağçay (Dk. 81 Aydın  Çetin), Ramazan Kahya, Azubuike, Sadık Çiftpınar, Mba (Dk. 68 Ali Sakal), Mehmet  Umut Nayir, Guido Koçer, Yiğitcan Erdoğan, Osman Fırat (Dk. 46 Hüseyin Kar),  Kemal Cingirt
 
Karşıyaka: Erhan Şentürk, Youssef Yeşilmen, Mustafa Değirmenci, Efe  Halil Özarslan, Şahin Aygüneş, Mustafa Aşan, Berkay Can Değirmencioğlu, Ömer  Kandemir (Dk. 66 Bartu Umut), Mahmut Temür (Dk. 58 Can Erdem), Muhammet Fatih  Öztekin (Dk. 80 Gökhan Ünal), Battal Demirbilek
 
Goller: Dk. 18 Şahin Aygüneş, Dk. 37 Youssef Yeşilmen, Dk. 71 Can  Erdem (Karşıyaka), Dk. 47 Mehmet Umut Nayir, Dk. 50 Guido Koçer, Dk. 62 Hüseyin  Kar (Alima Yeni Malatyaspor)
 
Sarı kartlar: Dk. 4 Youssef Yeşilmen, Dk. 21 Muhammet Fatih Öztekin  (Karşıyaka), Dk. 90+2 Sadık Çiftpınar (Alima Yeni Malatyaspor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...