Diego, Fenerbahçe defterini kapadı

Düzenleyen:
Diego, Fenerbahçe defterini kapadı

SPOR Haberleri

Kadıköy'de yaşadığı tepkilerden bunalan Diego, son protestonun ardından valizlerini toplamaya başladı. Sambacı, 1 yıllık sözleşmesine rağmen Fenerbahçe defterini kapadı

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe'ye büyük beklentilerle transfer edilen ancak 2 sezondur hayal kırıklığının ötesine geçemeyen Diego Ribas, sonunda havlu attı. Haftalardır sarı-lacivertli tribünlerin tepkisine maruz kalan Brezilyalı yıldız, Gaziantep maçında yaşananlar sonrası gemileri yaktı. Takım arkadaşları, büyük bir üzüntü içinde olan sambacıyı karşılaşma sonunda teselli etmeye çalışsa da Diego kesin kararını verdiğini belirtti. "Ben Fenerbahçe'ye geldiğim günden beri takımın başarısı için elimden geleni yaptım" diyen Diego Ribas, "Her şeyden önce taraftara saygı duydum. Onları utandıracak hiçbir şey yapmadım. Tabii tepki gösterebilirler bu onların hakkı. Ancak bu kadarını da hak etmedim. İstenmediğim yerde daha fazla durmam. Sezon sonunda gidiyorum. Artık yokum" sözleriyle vedasını duyurdu.
Takımdan tam destek
Arkadaşlarına içini dökerken, futbolcuların robot olmadığının altını çizen Diego Ribas, "Siz şahitsiniz. Bir gün antrenman kaçırdığım oldu mu? Hiç çalışmaktan kaçtığımı gördünüz mü? Ekstra idman yapmadığım güne şahit oldunuz mu?" derken, "Ben takım için her şeyimi ortaya koydum. Ama buraya kadar" ifadesini kullandı. Diego'ya sahip çıkan Teknik Direktör Vitor Pereira, "Futbolda böyle şeyle olur. Sen de profesyonel bir oyuncu olarak bunları göğüslemek zorundasın. Cevabını sahada vermelisin" derken, takım arkadaşları da sambacıya moral vermeye çalıştı. Kaptan Volkan, "Biz senin iyi niyetini biliyoruz ve yanındayız. Hem bütün tribünler değil, sadece bir grup sana tepki gösterdi. Taraftarların çoğu seni alkışladı. Sahaya çıktığında onlar için oynayacaksın. Üzülmeyi bırak ve şampiyonluğa odaklan" sözleriyle Diego'ya destek oldu.

İLK TERCİHİ TÜRKİYE
Brezilya'dan Palmeiras, Cruzeira ve Corinthians'ın istediği Diego Ribas, Arap ve Çin takımlarının da yakın markajında. Ancak Antalyaspor'la prensipte anlaşan sambacı büyük bir sürpriz olmazsa kariyerini Türkiye'de sürdürmeyi planlıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...