Galatasaray'a şok! Dönüyorlar...

Düzenleyen:
Galatasaray'a şok! Dönüyorlar...

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın satın alma opsiyonları kullanılmayan futbolcuları; Bruma ve Telles, sezon sonunda takıma dönecek.

Bruma ve Alex Telles için kulüpleri satın alma opsiyonlarını kullanmayınca, Galatasaray Yönetimi bu isimlerle yeni sezonda devam etme kararı aldı. Böylece şimdiden ilk 11'e iki genç transfer yapılmış oldu.

Galatasaray'da Bruma ve Alex Telles'ten beklenen 16 milyon Euro'luk dev gelir hayal oldu ancak bu durumdan yönetimin pek de şikâyetçi olduğu söylenemez. UEFA'nın mali kriterleri nedeniyle yeni sezonda transfer yapmakta güçlük çekecek olan sarı-kırmızılılar 23 yaşındaki Telles ve 21'lik Bruma'yı elde tutma kararı aldı. Tabii çok iyi bir teklif gelmediği takdirde…

Galatasaray'a şok! Dönüyorlar...

TRANSFER KONUSUNDA RAHATLATTI

Gençleştirme operasyonu adı altında transfer rotasını şekillendirmeye hazırlanan yönetim, bu iki ismin yeniden takıma katılması ile aslında transfer konusunda oldukça rahatlamış oldu.

Eldeki bazı isimlerin de satışıyla birlikte yapılacak bir iki transfer ile yeniden şampiyonluk potasına girilecek. Çünkü Telles ve Bruma doğrudan 11'e girecek kalitede isimler…

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...