Şampiyonluk yolunda Beşiktaş'ı şoke eden talep

Düzenleyen:
Şampiyonluk yolunda Beşiktaş'ı şoke eden talep

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın 25 yaşındaki futbolcusu Tolgay Arslan, yönetime takımdan ayrılmak istediğini bildirdi. Ahmet Nur Çebi ise Tolgay'ın bu talebini reddetti.

Beşiktaş'ın sezon öncesindeki yaz kampında sakatlık geçiren ve çapraz bağları kopan Tolgay Arslan, uzun süren ayrılığın ardından takımına ikinci yarıyla birlikte geri dönmüş ancak forma şansı bulamamıştı. Bu durum nedeniyle mutsuz olduğunu her seferinde dile getiren başarılı ön liberonun, önce teknik direktör Şenol Güneş'le ardından kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi'yle görüşüp, 'Ayrılmak istiyorum' dediği ortaya çıktı.

GİDİŞ İZNİ ÇIKMADI

Bu konuda Güneş'in topu yönetime atması sonrasında Çebi'yle bir araya gelen 25 yaşındaki futbolcunun bu görüşünü ilettiği ancak olumsuz yanıt aldığı öğrenildi. Başarılı yöneticinin Tolgay'a, "Uzun süreli planlamamızda sen önemli bir aktör olacaksın. Bundan dolayı forma şansı bulamama konusunu kafana takma" sözlerini sarf edip genç yıldıza gidiş izni vermediği belirlendi.

BU SEZON 6 MAÇA ÇIKTI

Ancak Güneş'le arasının soğuk olduğu öğrenilen yıldız futbolcunun menajerinin önümüzdeki günlerde yönetimle masaya oturması, ayrılık konusunda kendilerine gerekli kolaylığın sağlanmasını istemesi bekleniyor. Özellikle bu flaş gelişme sonrasında, hem Türkiye'den hem de yurt dışından birçok kulübün, Tolgay'la ilgilenmesine kesin gözüyle bakılıyor. Süper Lig'de bu sezon sadece 5 maçta görev alan 25 yaşındaki oyuncu, 1 kez de Türkiye Kupası'na görev yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...