Fenerbahçe de yabancılar da şampiyonluk havasına girdi

Düzenleyen:
Fenerbahçe de yabancılar da şampiyonluk havasına girdi

SPOR Haberleri

Galatasaray derbisinde patlak veren yerli-yabancı çekişmesi son buldu. Türk oyunculardan sonra lejyonerler de şampiyonluk için iddialı konuşmaya başladı

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe, Galatasaray deplasmanından beraberlikle dönerken kaybedilen puanlar kadar yerli ve yabancı futbolcular arasında yaşanan gerginlik de şampiyonluk yarışında ağır bir kan kaybına neden olmuştu. Haftalardır süregelen gerginlik Gökhan Gönül'ün Diego'nun üstüne yürümesiyle patlak verirken, yerli oyuncular, yabancıları yeteri kadar mücadele etmemekle suçluyordu. Ancak, başta Ali Yıldırım'ın yaptığı konuşmalar, sonrasında Vitor Pereira'nın taktik değişikliği takımda toparlanmayı başlatırken, Beşiktaş'ın Akhisar beraberliği ve Trabzon'da yaşananlar sarı-lacivertli oyuncuların birbirlerine kenetlenmesini sağladı. Sezon başından beri sürekli bir sorunla kıvranan takım bu saatten sonra tek bir bütün olmayı başardı. Birlik, iyi futbol ve güzel sonuçları da beraberinde getirince oyuncular şampiyonluk iddiasını daha yüksek sesle dile getirmeye başladı.
O kupayı kazanacağız
Kaptan Volkan Demirel'in yaktığı şampiyonluk ateşi yerli oyunculardan sonra yabancı oyuncuları da iyice sardı. Gaziantep maçında 2 gol, 1 asistle şov yapan Robin van Persie, "Hepimiz aynı hedefe kilitlenmiş durumdayız. Takım olarak mükemmel bir kenetlenme yaşıyoruz. Önümüzde bizi bekleyen 3 zorlu sınav var ancak biz hepsini kazanacak güç ve inanca sahibiz" dedi. "Artık kendimi buldum" diyerek rakiplere gözdağı veren Hollandalı, "Şampiyonluk için son maça kadar savaşacağız. Biliyoruz, her şey bize bağlı değil ama biz üzerimize düşeni kusursuz bir şekilde yapacağız. Rakibimizin de puan kaybetmesiyle hedefe ulaşacağız" ifadesini kullandı. Son maçların parlayan yıldızı Nani de, "Bizi bekleyen bir şampiyonluk var. Bunun için son maçın son düdüğüne kadar savaşacağız. Sevinen biz olacağız" diyerek inancını ortaya koydu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...