Orman: Karıştıramazlar

Düzenleyen:
Orman: Karıştıramazlar

SPOR Haberleri

“Derbiyle ilgili spekülasyonlar yapılıyor. Transfer iddiaları ortaya atılıyor. Ayıp şeyler. Bizi karıştırmak istiyorlar ama izin vermeyeceğiz. Herkes işini yapsın”

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fik-ret Orman, Sporda Şiddetin Önlenmesi ve Tahkim Çalıştayı’na katıldı, gazetecilerle sohbetinde sıcak gündemi değerlendirdi. Basında 3-4 gündür çıkan derbi haberleriyle kamuoyunun yönlendirilmeye çalışıldığını belirten Fikret Orman, “Saha dışına çıkıp iddialar gündeme getiriyorlar. Yok Galatasaray böyle yapacakmış, yok Beşiktaş’ın şu oyuncusu transfer olacakmış. Transfer iddiaları ortaya atıyorlar. Ayıp şeyler. Kimse yemiyor artık bunları. Biz maçımıza çıkacağız ve elimizden gelen gayreti gösterip kazanmaya çalışacağız” ifadesini kullandı.
En iyi forvet bizde
Mario Gomez’in durumu hakkında da bilgi veren Orman, “Mario, Türkiye’de kalmak istediğini söyledi. Kalmasını arzu ediyoruz. Fakat profesyonel hayat bu. Ayrıca Türkiye’nin en iyi forveti Cenk Tosun bizde. Beşiktaş, Türkiye’nin en önemli kurumlarından bir tanesi. Beşiktaş’ta oyuncuların oynama isteklerini görmemiz lazım. Ancak şu anda gündemimiz ne seçim ne de transfer. Gündemimiz Galatasaray, Osmanlı ve Konya maçları. Özetle Beşiktaş’ı karıştırmak için gündem oluşturmaya çalışanları doğru ve nazik bulmuyorum. Herkes işini yapsın. Bizi karıştıramazlar” şeklinde konuştu.

Şampiyonluğu HAK ETTİK
Başkan Fikret Orman, Fenerbahçe ile yaşadıkları şampiyonluk yarışını değerlendirerek “Beşiktaş, tüm bireyleri, camiası, futbolcu ve teknik heyetiyle şampiyonluğa hedeflenmiş durumda. Şampiyonluğu çok istiyoruz ve açıkçası hak ettiğimizi düşünüyoruz. Fenerbahçe'yle mücadele ediyoruz ve onlar da hakettiklerini düşünüyorlardır. Bunlar doğal şeyler. Kararı sahadaki oyuncular verecek” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...