Beşiktaşlı futbolcular Fenerbahçe'ye gözdağı verdi

Düzenleyen:
Beşiktaşlı futbolcular Fenerbahçe'ye gözdağı verdi

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yıldızı Cenk Tosun'un düğününe katılan Siyah-Beyazlı futbolcular, "Pazar günü hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'yi yeneceğiz" diyerek şampiyonluk mesajı verdi.

Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Cenk Tosun bir süredir nişanlı olduğu Ece Akgündüz ile dün yapılan düğünle evlendi. Cenk'in düğününe yöneticiler ve futbolcular tam kadro katıldı. Siyah-Beyazlı oyuncular düğünde eğlenirken ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'ye de gözdağı verdi. Pazar günü gerçek anlamıyla bir final maçına çıkacaklarını ifade eden Beşiktaşlı futbolcular, "O gün bizim için sezonun en önemli maçı olacak. Rakibimiz çok büyük bir takım. Üstelik onlarla kendi sahalarında oynayacağız. Buna rağmen Türk Telekom Arena'dan kesinlikle 3 puanla ayrılacağız" ifadesini kullandı.

LİGİN EN İYİ TAKIMIYIZ

Derbiden galibiyetle ayrılmalarının iki açıdan önemli olduğunu dile getiren Siyah- Beyazlı futbolcular, "Böylece hem Galatasaray'ı, hem de bizim puan kaybetmemizi dört gözle bekleyen Fenerbahçe'yi yenmiş oluruz. Bu sezon şampiyonluğu hak ettik. Hiç kimse bizim bu saatten sonra şampiyonluğu vereceğimizi aklına getirmesin. Yakaladığımız bu fırsatı değerlendireceğiz. Beşiktaş bu ligin en iyi futbol oynayan takımıdır. Bunu pazar akşamı bir kez daha herkese göstereceğiz. Galatasaray önünde tartışmasız net bir galibiyet alacağımıza inancım tam" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...