Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Marco Kırdemir 'Nani, Çin'e gidebilir'

Düzenleyen: / Kaynak: Skorer
Marco Kırdemir 'Nani, Çin'e gidebilir'

SPOR Haberleri  / Skorer

Ünlü menajer Marco Kırdemir, Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani'nin Çin'e transfer olabileceğini belirtti.

Ünlü menajer Marco Kırdemir, Pelegrini'nin Fenerbahçe'ye gelme olasılığıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Kırdemir, ayrıca, Barcelona'nın Muslera'yı istediğini de söylerken, Nani'nin de Çin'e transfer olabileceğini belirtti.

"Sürpriz Türk yıldızlar Çin'e transfer olabilir"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kırdemir, Fenerbahçeli Nani'nin Çin'e transferi hakkındaki bir soru sonrasında, Türk bazı oyuncuların Çin'e gitmesi için görüşmelerde bulunacağını ve bu isimlerin ses getirecek oyuncular olduğunu açıkladı.

Çin'de yaz transfer dönümüm Haziran-Temmuz arasındaki kısa bir dönem olduğunu ifade eden Kırdemir, "Bu sene Çin'e Türkiye'den birkaç oyuncu gidebilir. Çin'e gidiyorum ve bu oyuncular için kulüplerle görüşeceğim, bir sürpriz olabilir. Bu şekilde Türk takımlarına da iyi bir gelir kazandırabiliriz" dedi.

"Nani ve değerindeki Türk oyuncular Çin'e gidebilir"

Nani'nin Ocak'ta Çin kulüplerince istendiğini hatırlatan ünlü menajer, "Nani yaz döneminde gitmek ister mi, Fenerbahçe bırakabilir mi bunlar görüşülür. Ancak Nani'den önce belki ummadığınız bir Türk oyuncusu Çin'e transfer olabilir. Önemli Türk oyuncular var, Nani değerinde Türk futbolcularımız var 4 büyüklerde oynayan. İsim veremem ama bu oyuncuların yurt dışında oynamasını sağlamak da benim için gurur olur" ifadelerini kullandı.

Ersan Gülüm'ün Çin'e transferinde ilk teklifi Beşiktaş'a getiren isim olan Kırdemir, "Ersan kendi kalesine ikinci kez gol attı ve şanssızlık yaşıyor. İlk maçında rakip kaleye de gol atıp Çin'de tarihe geçti. Burak Yılmaz da adaptasyon sürecinde. Onların yanına yeni Türk isimler eklenebilir. Adı Türkiye ile geçen Luiz Adriano bile yaz döneminde Çin'e gidebilir" dedi.

Pellegrini Fenerbahçe'ye mi?

Fenerbahçe'yle adı anılan teknik direktör Manuel Pellegrini ile yakın ilişkileri de olan Kırdemir, bu konuda da yorumlar yaparak; "Sezon sonunda City'de görevini bırakacak, çok iyi bir teknik adam, kendisine Real Madrid'de haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Türkiye'de de görev alabilir. Daha önce yaptığımız görüşmede Türkiye'de kalitenin arttığını, sıcak baktığını bana söylemişti. Ancak şu an herhangi bir takımla görüşmüş değil. Türkiye artık maddi açıdan da bir cennet, neden gelmesin?" diye konuştu.

"Juande Ramos'un gelmesi imkansız!"

Bir süre önce Galatasaray'la adı anıldığı iddia edilen ve çok yakın arkadaşı olan teknik direktör Juande Ramos konusunda da konuşan ünlü menajer; "Geçtiğimiz dönemde Galatasaray'da bazı başkan adayları benimle Ramos konusunda görüştü ancak bu sene bir gelişme olmadı. Zaten kendisinin yeni sezonda burada olması imkansız çünkü İspanya'dan sürpriz bir takımla anlaşmak üzere. La Liga'nın önemli kulüplerinden biri ancak isim veremem" dedi.

Caner ve Gökhan Gönül İspanya'ya mı?

Bir dönem Atletico Madrid'le adları anılan Gökhan Gönül ve Caner Erkin konusunda da açıklamalar yapan Kırdemir; "Atletico Avrupa'nın en önemli takımlarından biri, benim bildiğim kadarıyla da başkan Cerezo'yla görüşmelerim ışığında da söyleyebilirim ki; böyle bir gündemleri yok. Tabii ben Türk futbolcuların orada olmasını isterim, bu bir gurur meselesi olur" ifadelerini kullandı.

Torres, Felipe Luis, Godin ve Türkiye...

Torres'in Beşiktaş'la ve Fenerbahçe ile adı geçildiği iddialarına ise Kırdemir şu karşılığı verdi;
"Atletico'da kiralık oynuyor ve Milan'la kontratı sürüyor. Atletico Madrid'in Torres'in bonservisini alacağını da sanmam. Türkiye ihtimali de bence yok. Başka alternatifleri var, ABD'den büyük bir teklif söz konusu."

Felipe Luis, Godin gibi isimlerin Fenerbahçe ile adının geçtiği iddialarına da yanıt veren ve "Gelmelerini isterim" diyen Kırdemir; "Çok iyi futbolcular ama onların da Türkiye'ye geleceklerini düşünmüyorum. Şu an İspanya'da mutlular, Devler Ligi'nde final oynayan bir takımdalar, La Liga'yı da kazanabilirler" şeklinde konuştu.

Adriano Galarasaray'a mı?

Galatasaray yönetiminin, Barcelona'nın gönderme kararı aldığı Brezilyalı Adriano'ya talip olduğu iddialarına da yanıt veren Kırdemir, "Böyle bir teklif söz konusu değil. 3-4 sene önce olmuştu ancak bu yıl Türkiye'den bir teklif yok. Kendisine Roma ve özellikle de Çin kulüpleri talip" dedi.

"Aly Cissokho gelebilir"

Yine adı Türk takımlarıyla geçen Aly Cissokho konusunda yorumlar yapan Kırdemir;
"Aly Cissokho için Türkiye olabilir, Trabzonspor daha önce talip oldu. Türkiye'yi beğenen bir isim ve gelebilir" diye konuştu.

Zapata Beşiktaş'a mı?

Kolombiyalı Cristian Zapata'nın Beşiktaş'a imza atma aşamasında olduğu bilgisinin ise doğru olmadığını kaydeden Kırdemir; "Zapata hakkındaki Beşiktaş iddiaları doğru değil. Aslında oyuncunun önceliği İngiltere Premier Ligi diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

Gomez'in önceliği Beşiktaş'ın şampiyonluğu

Mario Gomez'in transferi hakkında da yorum yapan Kırdemir, "Mario çok iyi performans sergiliyor, İtalya'da bunu yapamadı ama burada başardı. Şimdi İngiltere ve Almanya'dan ciddi opsiyonları var, son kararı ise kendisi verecek. Ancak önce Beşiktaş'ın şampiyonluğunu düşünüyor" dedi.

"Muslera'yı Barcelona istemişti"

Muslera'nın da transferi için açık kapı bırakmasını değerlendiren Kırdemir; "Çok iyi bir kaleci ve teklifler olması doğal. Geçmişte Barcelona Muslera'yı istemişti ve gelme olasılığı da vardı ancak olmamıştı" diyerek sözlerini noktaladı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Skorer
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...