Sinan'ın dönüşü en çok Podolski'yi sevindirdi

Sinan'ın dönüşü en çok Podolski'yi sevindirdi

SPOR Haberleri

Cimbom’da Sinan Gümüş’ün sakatlığını atlatması en çok Alman yıldızı sevindirdi.

Kupadaki Çaykur Rizespor rövanşında Galatasaray'da son 20 dakikada görev yapan Sinan Gümüş performansıyla sınıfı geçti. Riekerink'in basın toplantısında "Beni çok heyecanlandırdı. Beşiktaş derbisinde daha fazla süre alacak" dediği Sinan'ın dönüşüne en çok Podolski sevindi. Sinan'la forvette iyi bir uyum yakalayan Alman yıldız, soyunma odasında özel olarak kutladığı gurbetçi futbolcuyu, "İyi ki döndün! Seninle saha içinde çok iyi anlaşıyorum" sözleriyle motive etti.

SEMİH İLE CHEDJOU DERBİDE YOK
 Sinan'ın dönüşüyle sevinen teknik heyete kötü haber tez geldi! Kupa maçında sakatlanan Semih Kaya, Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek. Arka adalesinde ağrı ve zorlanma tespit edilen Semih'in dışında dün takımdan ayrı antrenman yapan Chedjou da derbide takımdaki yerini alamayacak.

Sinan Gümüş'ü 88 gün sonra A takıma döndüğü Çaykur Rize maçında dayısı Hasan Erdem ve yeğenleri yalnız bırakmadı. Almanya'dan gelen akrabaları maç sonrası genç futbolcuyla hasret giderdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...