Milan'ın yıldızı geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Milan'ın yıldızı geliyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Bonservis bedeli olmayan 29 yaşındaki stoperin 3 yıl için 10 milyon Euro talep ettiği, Beşiktaş’ın rakamı istediği seviyeye çekmesi halinde ön anlaşma yapılacağı belirtildi

Bir yandan şampiyonluk kovalayan Beşiktaş, diğer yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. En sorunlu mevki olarak görülen savunmaya en az iki stoper takviyesi düşünen Siyahbeyazlıların, daha önce görüştükleri Milan'ın Kolombiyalı savunmacısı Cristian Zapata ile önümüzdeki hafta Milano'da pazarlık masasına oturacağı belirtildi. Kulübüyle sezon sonu sözleşmesi biteceği için ücretini yüksek tutan ve 3 yıl için 10 milyon Euro isteyen 29 yaşındaki Zapata'nın talep edilen indirimi kabul etmesi halinde ön sözleşme yapılacağı öğrenildi.

HAVA HAKİMİYETİ YÜKSEK
Milan'da bu sezon 14'ü 11'de olmak üzere 16 kez forma giyen ve 1 gol atan Zapata, hava hakimiyeti ve hücumda uzun top atmayı sevmesiyle dikkat çekiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...