Güneş: 'Pardon deme lüksümüz yok'

Düzenleyen:
Güneş: 'Pardon deme lüksümüz yok'

SPOR Haberleri

Galatasaray derbisinin şampiyonluk yarışının en önemli virajı olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, "Bu maç hata kaldırmaz. Bütün bir sezonu heba etmeyelim" dedi

Beşiktaş, hafta sonunda Galatasaray ile oynayacağı derbiye kilitlendi. Teknik Direktör Şenol Güneş, bitime 3 hafta kala takıma birtakım yasaklar koyarken, oyuncularla da sık sık yaptığı toplantılarda derbinin önemine vurgu yapıyor. TT Arena'da oynanacak karşılaşmanın şampiyonluğun en kritik virajı olduğunu anlatan Şenol Hoca, "Bütün bir sezonun emeğini bir maçta heba etmeyelim" uyarısında bulundu. Galatasaray'ın ligdeki görüntüsünün kimseyi aldatmaması gerektiğini belirten Güneş, "Herkes Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı çok kolay yeneceğini sanıyordu. Ama gördünüz yenemediler. Derbilerin havası başka olur. O yüzden kimse karşımızda kolay bir rakip bulacağını sanmasın. Herkesin çok dikkatli olması lazım. Bu saatten sonra 'pardon' deme lüksümüz yok. Artık önümüzdeki hiçbir maçın telafisi yok" ifadelerini kullandı. 
Şimdi söz futbolcuların 
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da Vodafone Arena'da açılan moda merkezinde gazetecilerin derbiyle ilgili sorularını cevapladı. Derbinin kazanılması halinde oyunculara prim verilip verilmeyeceğiyle ilgili bir soruya Orman, "Futbolcular prim için değil, şampiyonluk için sahaya çıkacak. Bundan sonrasında ne söyleyecekse oyuncularımız söyleyecek. Beşiktaş takımı şampiyonluk istiyor. Onun için de kazanması lazım. Ancak her derbinin kendine özgü bir havası vardır. Sakatlıkların olmadığı güzel bir maç olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. Şampiyonluğa Fenerbahçe'den daha yakın olduklarını da ifade eden Orman, "Onlar da şampiyonluk istiyor, biz de. Ama biz daha yakın olduğumuzu düşünüyoruz. Allah yolumuzu daha yakın yapsın ve kupamızı kaldıralım inşallah" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...