Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meireles'in yeni takımını açıkladılar

Düzenleyen:
Meireles'in yeni takımını açıkladılar

SPOR Haberleri

İngiliz basını, Fenerbahçe'nin Chelsea'den transfer ettiği Raul Meireles'in menajerinin, bu sezon Premier Lig'den düşen Aston Villa'yla anlaşmaya vardığını yazdı.

Fenerbahçe'ye 2012-2013 sezonu başında 10 milyon Euro bedelle Chelsea'den transfer edilen Raul Meireles, gelecek sezon Championship'te mücadele edebilir.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre bu sezon Premier Lig'den düşen Aston Villa, Portekizli oyuncunun menajeriyle büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Tekrar İngiltere'de forma giymeye sıcak bakan futbolcunun ülkesinden de teklifler aldığı ve kesin kararını sezon bitiminde vereceği ifade edildi.

İSTANBUL'DAN AYRILACAK

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla sadece 19 resmi maça çıkan Portekizli futbolcu yaşadığı sakatlıklar sebebiyle beklentileri karşılayamamıştı. Yeni sözleşme uzatmama kararı alınan futbolcunun sezon bitimiyle İstanbul'dan ayrılacağı ve ülkesine gideceği belirtildi.

KADLEC PRAG'A, ALVES BELİRSİZ

Fenerbahçe'nin bir diğer sözleşmesi biten yabancı futbolcusu Kadlec'in Sparta Prag'la anlaştığı önceki günlerde açıklanmıştı. Çek futbolcunun Euro 2016 öncesi yeni kulübüne imza atacağı ifade edilirken Bruno Alves'in durumu belirsizliğini koruyor. Sarı lacivertli yönetimin Portekizli defans oyuncusuna 1 yıllık sözleşme teklif ettiği ancak oyuncu ve menajerinin bu teklifin kısa süreli olması sebebiyle henüz cevap vermediği aktarıldı.

Bruno Alves için önceki günlerde eski kulübü Porto'nun başkanı açıklamalarda bulunmuş ve oyuncuya kapılarının açık olduğunu belirtmişti. Alves'in sarı lacivertlilerle anlaşamaması durumunda gelecek sezon Porto'da oynaması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...