Tolga Zengin'den ortalığı karıştıracak sözler

Düzenleyen:
Tolga Zengin'den ortalığı karıştıracak sözler

SPOR Haberleri

Tolga Zengin, "Kulüp benimle 3 yıllık sözleşme imzalayıp kasaya attı ama yürürlüğe koymadı. Belki de sezon sonunda beni gönderebilirler." sözleriyle rahatsızlığını belli etti.

Beşiktaş'ın bu sezon çok tartışılan kalecisi Tolga Zengin sıkıntılı. Bunun nedeni ise geçen ay uzatılan sözleşmesinin KAP'a bildirilmemesi, yani yürürlüğe konmaması... Tolga Zengin bu konuyu da yakın çevresine şöyle dile getirdi:

"KULÜP SÖZLEŞMEYİ YÜRÜRLÜĞE KOYMADI"

"Sözleşmem önümüzdeki sezon yani 2017 Haziran ayında bitiyordu ve yönetim beni çağırarak sözleşmemi 3 yıl uzatmayı teklif etti. Ben de bu teklifi gururla ve sevinçle kabul edip imzaladım. Yani yuvam olarak gördüğüm Beşiktaş Kulübü benimle 3 yıllık sözleşme imzaladı ve bunu kasaya attı, ancak yürürlüğe koymadı. Belki sezon sonunda benden vazgeçebilir ve gönderebilirler. Bu ihtimali düşünmeden yapamıyorum."

"ÖZGÜVENİ YARA ALDI"

Tolga'nın yakın dostları ise onun bu sezon istikrarsız performansının ardından gelen eleştiriler ve camiada tartışılan adam olması nedeniyle özgüveninin yara aldığı görüşünde. Dostları Tolga için "O iyi niyetli ve elinden geleni yapıyor ama şanssızlık yakasını bırakmıyor" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...