Fikret Orman'dan Mario Gomez için olay sözler

Düzenleyen:
Fikret Orman'dan Mario Gomez için olay sözler

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Mario Gomez'in sezon sonu gideği yönündeki iddialarla ilgili olarak "Giden olursa da oturup ağlayacak halimiz yok." dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, önceki gün Vodafone Arena'da hizmete giren moda merkezinin açılışında gündem oluşturacak açıklamalarda bulundu. Orman, Mario Gomez'in takımdan ayrılacağı yönündeki haberlerle ilgili olarak "Mario'nun takımda kalacağına inanıyorum. Ama giden olursa da oturup ağlayacak halimiz yok." ifadelerini kullandı.

"GECEMİ GÜNDÜZÜMÜ STAT İÇİN HARCADIM"

Beşiktaş'ın son dönemde hem sportif hem de idari olarak hareketli günler geçirmesi sebebiyle oldukça yorgun olduğu gözlenen Başkan, kullandığı sözlerle camiaya önemli mesajlar verdi. İlk olarak yeni evlerini bitirmenin keyfini yaşadıklarını belirten Fikret Orman, "Ateşten gömlek giyip stadı yapacağım dediğimde, 'Palavra atıyor' dediler. Gecemi ve gündüzümü stat için harcadım. Allah'a şükür bitti. İçinde; moda merkezleri, toplantı yerleri, restoranlar, cafeler ve Kartal Yuvası mağazalarımızla tamamı 7-24 yaşayan bir yer oldu. Eksikleri gideriyoruz" diye konuştu. İşte Başkan'ın diğer açıklamaları;

"PREMIER LİG DÜZEYİNE İLERLİYORUZ"

"Görev sürem içinde Avrupa'da final oynayacağız. Şimdi yine bir kısım çıkıp 'palavra' diyecek. Ama o finali oynayacağız. Kadromuzu sayı olarak az ama çok kaliteli isimlerle takviye edip Avrupa'ya öyle gideceğiz. İspanya, Almanya, İngiltere, İtalya bunlar futbol ülkesi. Biz o düzeyde değiliz. Ama hızla ilerliyoruz."

"GÖNÜL BAĞIMIZ SÜRECEK"

"Kongreye az kaldı. İnanın yüzlerce kişi yönetime girmek istiyor. Almadığım kırılıyor, küsüyor. Ancak sayı belli. Bu açıdan zorluk çekiyorum. Birlikte kader birliği yaptığım arkadaşlarım var. Kesin liste yapmadım. Öyle sanıyorum ki şimdiki listeden en az 6-7 isim değişecek. Dışarıda kalanlar ile de gönül bağımız hep sürecek."

"STADA GÜNDE 200 KİŞİ GELİYOR"

"Uzun süredir Vodafone Arena'daydım. Ama son on gündür Ümraniye'ye geçtim. Çünkü stada her gün 200 kişi geliyor. Orada çalışma şansım kalmadı. Ben de tesislere geçtim. Buranın kontrolü Şenol hocada. Disiplin konusunda en üst düzeyde biri. Tesislere giriş-çıkış yok denecek gibi. Orada rahat çalışma ortamım var. Ayrıca takımın da başkanın sürekli orada olduğunu bilmesi, kalan kritik haftalara öncesi güven verici."

"DERBİDE TT ARENA'DAYIM"

"Bu sezon Fenerbahçe ya da Galatasaray'ın hiçbir maçını izlemedim. Sadece kendi takımıma bakıyorum. Ama onlar da büyük camialar. Hepsine saygımız sonsuz. Pazar günü TT Arena'daki derbiye gideceğim. Derbi olduğu için değil, Beşiktaş'ı temsilen en tepedeki isim olarak... Zaten tüm maçlara aynı şekilde gidiyorum. Her yerde mükemmel ağırlanıyoruz."

"İBİZA YERİNE BİZİ SEÇTİ"

"Gomez'i aldığımızda İtalya'da, 'İbiza'ya yerleşmeye hazırlanan birini aldınız' yönünde haberler yapılmıştı. Ama gözüm kapalı olarak transferi için talimat verdim. Mario'nun takımda kalacağına inanıyorum. Ama giden olursa da oturup ağlayacak halimiz yok. Beşiktaş büyük kulüp ve transfer hiç bitmez." (Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...