Gökhan Gönül ve Mehmet Topal için flaş karar

Düzenleyen:
Gökhan Gönül ve Mehmet Topal için flaş karar

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan milli futbolcular Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'la yeni sözleşme yapma kararı aldı.

Fenerbahçe, sözleşmesi bitecek 9 futbolcudan 2'siyle yola devam etme kararı aldı. Sarı-lacivertli yönetim, yaklaşık bir aydır haber bekleyen Mehmet Topal ve Gökhan'a nihayet haber yollattı. İkiliyle iletişime geçen idareciler "Sizinle sezon bitiminde masaya oturacağız. İçiniz rahat olsun, zihninizi kontrat konusuna yormayın. Oturur, anlaşırız" diyince hem Topal ve Gönül derin bir oh çekti.

İMZA FRANSA ÖNCESİNDE

Menajerleri vasıtasıyla her zaman önceliğin Fenerbahçe'de olduğunu dile getiren oyuncuların maddi konularda henüz bir karara varmadıkları öğrenildi. Fransa'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası öncesi kulüpleriyle masaya oturacak olan yıldızlar, atacakları uzun soluklu imzayla belki de aktif futbol yaşantılarını yuvalarında noktalayacaklar.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...