Aziz Yıldırım'dan flaş Pereira kararı

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım'dan flaş Pereira kararı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Vitor Pereira'nın gelecek sezonda da takımı çalıştırması yönünde karar verdi.

Fenerbahçe'de, taraftarların en çok merak ettiği konu olan teknik direktör Vitor Pereira ve Brezilyalı futbolcu Diego Ribas'ın durumları netleşti.

AZİZ YILDIRIM KARARINI VERDİ

Trabzonspor maçından sonra yeni sezon için iç transfer görüşmelerine başlayacaklarını söyleyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, önce teknik ekip konusunda kararını verdi.

PERFORMANSINDAN MEMNUN

Portekizli teknik direkör Vitor Pereira ile gelecek sezon da yola devam edilecek. Fenerbahçe'de kalmayı çok isteyen Vitor Pereira ile transferlerin ayrıntıları konuşulacak. Şampiyonluk kaçsa bile Pereira'nın genel performansının iyi olduğu konusunda görüş hakim.

DIEGO DA KALIYOR

Pereira ile yola devam edeleceği için, sözleşmesi süren Diego Ribas da Fenerbahçe forması giymeye devam edecek. Bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle verimli olamayan ve taraftarla arası açılan Brezilyalı Diego'ya hocası çok güveniyor.

Sakatlığını tam olarak atlatması halinde takıma katkı yapacağından kuşkusu yok. Bu yüzden Brezilyalı yıldız da gelecek sezon kalacak. (Kaynak: Akşam)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...