Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe derbiye kilitlendi

Fenerbahçe derbiye kilitlendi

SPOR Haberleri

Kaptan Volkan, şampiyonluk inancını pekiştirmek için Türk Telekom Arena’daki kritik karşılaşmayı kullanacak...

Şampiyonluk yolunda tüm Türkiye bugünkü G.Saray-Beşiktaş maçının sonucuna kilitlenirken, yarın Başakşehir ile karşılaşacak F.Bahçeli futbolcuların da gözü derbide olacak. Sarılacivertliler, bugün 17:00'de toplanacak ve 18:00'de son idmanını yapacak. Ardından da derbi takım olarak birlikte izlenecek. Kaptan Volkan Demirel, antrenmanın ardından herkesin hızlı şekilde yemek salonuna inmesi talimatını verdi. Volkan, takımın derbiyi birlikte izleyerek sinerji oluşturmasını istedi. Kaptanın, "Maçı beraber izleyelim. Böylece takım birlikteliğini yaşar ve maçta lehimize bir sinerji oluşturabiliriz. Biz şampiyonluk yarışının en güçlü adayıyız. Buna inanmalıyız" dediği öğrenildi.

AMAN ARKAYI UNUTMAYIN!
 F.Bahçe Teknik Direktörü Pereira, Başakşehir'in kanat oyuncuları Doka ve Visca'dan çok çekiniyor. Gökhan ve Hasan'ı uyaran Pereira, "İleriye hücum için zorlarken bu adamları arkanızda unutmayın" dedi.

 75 günde 10 lig maçına çıkan F.Bahçe, bu karşılaşmalarda 3 gol yedi. Sarı-lacivertliler bu rakamla Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Türkiye'de yer alan 116 takım arasında Juventus ile beraber en az gol yiyen ekip oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...