Ataman'dan Enes'e: Terbiyesizler milli formayı giyemez

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Ataman'dan Enes'e: Terbiyesizler milli formayı giyemez

SPOR Haberleri  / Sabah

Her fırsatta ABD’den çirkin sözleriyle gündeme gelen Enes için Ataman noktayı koydu: “Terbiyesizler asla ‘Milli Forma’yı giyemeyecek. Kişilik yapın da buna müsait değil.”

Galatasaray Odeabank ve Türk Milli Takımı Koçu Ergin Ataman kariyeriyle ilgili açıklamalar yaptı. Ataman, sporun tüm branşlarında bütçe oluşturmanın hassas bir konu olduğuna dikkat çekerken, 2012 yılında Beşiktaş'tan ayrılmasına neden olan maddi krizin benzerinin Galatasaray'da da yaşanması halinde takımdan ayrılabileceğinin sinyalini verdi. Ataman, Türkiye Cumhuriyeti hükümetini darbeyle yıkmaya teşebbüs eden Fetullahçı Terör Örgütünün ABD'den avukatlığını yapan Enes Kanter için sert açıklamalar yaptı.

KİŞİLİK OLARAK BİZİMLE OLAMAZ
 CNN Türk'e konuşan Ataman, "İki sene önce milli takıma geldiğimde, beyaz sayfa açtım. Enes ısrarla benimle görüşmedi. Türkiye'deyken görüşmek istediğimi menajerine, ailesine bildirdim. Enes, milli takıma gelecek mesajını yolladılar bana. Kamptan bir ay önce dizinden ameliyat olacağını söyledi ve bizi yalnız bıraktı. Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası'ndan elendiğinde twit atıp dalga geçti. Bu bütün takımın gücüne gitti. Enes'in bazı siyasi mesajları yayınlaması da hoş değil. Enes'in şu anki durumuyla bizimle olmasında sıkıntı var. Teknik olarak demiyorum ama kişilik olarak bizimle olamaz" dedi.

TERBİYESİZLER MİLLİ FORMAYI GİYEMEZ!
 Ataman'ın dün sabah 11.00'deki yayındaki sözleri üzerine Enes yine twitter'dan çirkin iftiralarını sürdürdü. ABD'nin Oklahama eyaletinde sahaya çıktıktan sonra yerel saatle 04.06'da twit atan Enes, Ataman'a seviyesizce saldırılar yaptı. Çirkin sözleriyle Türk Milli Takımı'nın patronu Ergin Ataman'a ithamlarını sürdüren FETÖ mensubu Enes'e can alıcı bir cümleyle nihai yanıtı verdi: "İyi basketbolcu olmuşsun, ancak sporcu ve adam olamamışsın kardeşim. Terbiyesizler asla 'Milli Forma'yı giyemeyecek!"

BAŞKANLIK MI, NEDEN OLMASIN?
 Ergin Ataman, Galatasaray kulübü başkanlığına dair bir soruya da, "Profesyonel yaşantım bittikten sonra Galatasaray Başkanlığı neden olmasın?" yanıtını verdi.

HİDAYET TÜRKOĞLU BİR NUMARADIR
 "Hidayet Türkoğlu ve Mehmet Okur NBA'de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiş isimler. Türk dendiğinde NBA'de akıllara hemen Hidayet geliyor. Okur'un belki bir dönem popülaritesi Hidayet'i geçmiş olabilir. All-Star oldu, şampiyon oldu. Ama en iyi 100 oyuncu içinde bile Hidayet'in adı geçiyor."

RUSYA'YA ŞU ANDA GİDEMEM
 "Transfer dönemlerinde ciddi takımlarla adım anıldı, geçmişte teklifler aldım. Rusya'da şu an siyasi durumdan dolayı çalışamayız, imkansız. İtalya'nın ekonomisi çok aşağıda. İspanya var bir tek. Galatasaray ayarında İspanya'da sadece Real Madrid veya Barcelona var. Bu iki takımdan da herhangi bir teklif almadım."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...